Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dtrsznego kaca

przespalam sie po pijaku

Polecane posty

Gość mam dtrsznego kaca

przespalam sie z facetem po pijaku z facetem o 30 lat starszym a mam narzeczonego...jest mi zle,powinni mnie ukamieniowac

Gość esencja..seeee.....kfiatka
no.. :/

Gość jeden-cztery
błądzić jest rzeczą ludzką, ale ode mnie pogarda jednak kamieniem rzucał nie będę, bo sam mam różne grzechy na sumieniu

Gość mam dtrsznego kaca
zle sie z tym czuje,wiem ze sie nie wyda,ale nosze taki bol w sercu

Gość takie tam duperele nic więcej
cóż, nie dziwota :) po takim staruchu każdej by się przez parę dni odbijało starymi jajami :D

Gość mam dtrsznego kaca
nie chodzi o to czy byl dobry czy do bani,to ja jestem glupia,niewiwerna suka ktora rani niczego nieswiadomego czlowieka,w sumie moze on tez mial kiedys jakas taka przygode

Gość jeden-cztery
musisz już z tym żyć, cierpienie jest karą za grzechy

Gość jeden-cztery
juz szukasz dla siebie usprawiedliwienia ze tez moze Twój facet poszedł na bok, typowe

Gość mam dtrsznego kaca
nie szukam tylko sie zastanawiam,ja wiem jaka jest moja wina i tego nie podwazam

Gość takie tam duperele nic więcej
na pewno facet też poszedł na bok :D tak, tak- przypisuj swoje grzeszki innym, ulży ci :D

Gość mam dtrsznego kaca
poprostu nigdy wiecej tak nie zrobie i tyle,nie moge ciagle o tym myslec bo sie poprostu zalame

to będzie za tobą długo chodziło ja też mając chłopaka całowałam się z innym po pijaku ( ale skończyło się tylko na całowaniu) a miałam wyrzuty bardzo długoi chociaż już z nim nie jestem dalej sobi o tym przypominam ;/

Gość bylominele
nie przesadzaj ,zrób mocne postanowienie poprawy .I za nic w swiecie nie mów narzeczonemu ,on nic nie wie nie krzywdzisz go. A,jak było z tym gosciem ile on mial lat 40??-50?

Gość jeden-cztery
po prostu szukasz dla siebie usprawiedliwienia, tyle oby, ale i tak będziesz żyć z piętnem zdrajczyni i niewiernej, tyle dobrze że zdajesz sobie z tego sprawę, musisz pocierpieć ja jestem daleki od strasznego potepiania Twojej osoby ale zdrada to zdrada

Gość mam dtrsznego kaca
ja sama sie potepiam bo zawsze bylam wierna i nie dopuszczalam takich sytuacji skoczylabym w ogien za swoim facetem bo wiem ze jest moim wymarzonym a tu taki klops, jak bylo? szczerze powiedziawszy pod wzgledem fizycznym dobrze,gorzej jest teraz mam 25 on 55 nie paranoja jakas az nawet tego sie pisac nie da