Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hytranetta

Mam dość posranej uczelni, jak mam to załatwić ? Pomocy :(

Polecane posty

Gość hytranetta

mam egz do zdania w sesji poprawkowej, baba nie podaję terminu a do 18 września musze się rozliczyc z indeksem. W dziekanacie nic nie wiedza, nie ma do tej baby zadnego kontaktu bo zlewa studentow. Co ja mam zrobic w tej sytuacji???

Gość azu
do dziekana idz

Gość kretonka
do dziekanatu, rektoratu, nie odpuszczać, poza tym mają spis tel do każdego z wykładowców

Gość powiem i ja....
starosta roku powinien iść w imieniu wszystkich poprawkowiczów do dziekana ..albo załatw to sama

Gość hytranetta
dziekan to wielki pan i wladca i studentow przyjmuje jak mu sie podoba, a ja pracuje do 17 wiec jedyny kontakt jaki mam to tel. Jestem juz tak zalamana ze chyba zrezygnuje z nauki, bo wpieprzy mi w koncu warunek i za co ja go zaplace :( :(

Gość fuczak
spoko, jeszcze sporo czasu. ucz się trochę żeby jakby co móc zdawać a jak się nie odezwie baba do 18 to złóż indeks z podaniem, że egzamin masz nierozliczony ze względu na brak wyznaczenia terminu w sesji poprawkowej. Ewentualnie jak jest ktoś inny od tego przedmiotu, kto ma prawo egzaminowania to do niego się udaj.

Gość hytranetta
No nie odpuszczam, bo to ostatni rok mgr ale nie mam juz sily na walke z dziekanatem...starosta byl ale juz teraz w sumie niewiadomo czy jest, z 280 osob ma na wrzesien ten egz tylko kilka wiec reszta leje na sprawe :/ A ja nigdzie nie wyjezdzam we wrzesniu bo czekam jak na szpilkach az szanowna pani profesor raczy wyznaczyc termin poprawy, pomine juz to ze wszystkie inne terminy egz juz sa od dawna...

Gość hytranetta
fuczak gdyby byla mozliwosc to chetnie zdawalabym u kogo innego, ale ta baba zyje tego ze gnebi studentow i absolutnie nie mam mowy o zaliczaniu u innego wykladowcy... Stara, gruba panna ktora swoje zyciowe niepowodzenia przelewa na bogu ducha winnych ludzi :(