Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raficzka.hjfjfdjghf

prawo jazdy...czy zdał tu ktoś mało doświadczony?

Polecane posty

Gość raficzka.hjfjfdjghf

witam. od razu powiem, ze jestem głąbem jeśli chodzi o samochody..nigdy nie jeździłam, nie znam się, boję się itp... nie wiem gdzie jest co w samochodzie... myślę o podejściu na prawko na wiosnę...czy taki głąb jak ja ma szanse zdać?? czy da radę się nauczyć od podstaw tego i przestać się bać ??

ja nie mialam zadnego pojecia o samochodzie,co jest w srodku i normalnie podeszlam na luzie bo chcialam miec prawko i chcialam jezdzic samochodem..to bylo moje wielkie marzenie i teraz mam prawko od pol roku..nie ma czego sie bac chociaz te egzaminy to ja rozumiem..na poczatku bedziesz sie bala ale po jakims czasie przyzwyczaisz sie i bedziesz chciala jeszcze jezdzic..zycze powodzenia:)

Gość moja koleżanka ostatnio
przeszła kurs, dokupiła pare godzinek i zdała za 1 razem:) mi się nei powiodło, ale no cóż, drugie podejście niedługo;) też nic nie wiedziałam o aucie, jeżdze w normie, ale stres mnie zżarł i miałam bardzo długą przerwę miedzy kursem a egzaminem ze swojej strony mogę doradzić, ze jak już robisz to za jednym zamachem by podejść na egzamin (nie odwlekać), i jak masz do wyboru rób w mniejszym mieście, tam się łatwiej zdaje (nie jest to wymysł niczyj, statystyki to potwierdzają) śmiało się wszystkiego nauczysz, ale pewność siebie do podstawa, moje jedyne problemy teraz to właśnie wahanie się i stres, więc jeśli to opanujesz dasz radę:)

Gość raficzka.hjfjfdjghf
no ja mam nadzieję, że dam radę...niestety, ale mieszkam w dużym mieście i tu powinnam też zdawać z tego powodu iż to po nim będę się poruszać też.. :) tramwaj eitp... ja na samą mysljuż mam bóle brzucha... boje się że spanikuję i nie podejdę wcale..

NAJPIERW ZROB KURS I NAUCZ SIE JEZDZIC. JA NIE MIALAM POJECIA O JEZDZIE JAK SIE NAUCZYLAM TO I UMIIE. ZDALAM ZA 3 RAZEM ALE WIEM ZE DWA RAZY POJECHALAM ZLE WIEC MNIE OBLALI NIE MIELI WYJSCIA.

Gość betra
Ja jestem dziewicą i zdałam za pierwszym razem

zazwyczaj słysze ze osoby które nie kialy pojecia zdaja, a ci co juz jezdili wczesniej i umieli maja pecha, ja zdalam za 3 razem i kazdy sie dziwil jak ja to zdalam, bo widzieli jak jezdzilam( czyli tragicznie) ale milam fajnego egzaminatora, ale teraz juz jezde dobrze, lata praltyki...

dasz rade, ja tez nie mialam pojecia o samochodzie, nic, zero. Jakos sie nauczylam jezdzic - zdalam za 3 ;)