Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedon

kręcą was ekshibicjoniści?

Polecane posty

Gość niby ekshibicjonista
nie do końca nei_nei nie chodzi o wlenie w krzkach czy na przystanku... ale znasz taki skrót CFNM?

Gość niby ekshibicjonista
słuchajcie - nie chodzi o faceta wyskakującego z krzaków czy walącego konia pod dyskoteką, chodzi o taki sposób jak opisał hedon - za zgodą kobiet...

Niby... CFNM to nie jest ekshibicjonizm. Ekshibicjonista pozazuje się z zaskoczenia i właśnie to zaskoczenie i wywołane tym skrepowaanie "widowni" wywołuje u niego podniecenie i seksualna przyjemność. To "ofiara" jest zazenowana a nie sam "sprawca" W CFNM role są odwrócone i najczęściej dochodzi do interakcji pomiędzy mężczyzna i kobieta a saam sprawca jest jednocześnie ofiarą. To nagi mężczyzna czuje się w pewien sposób skrępowany ponieważ ubrana kobieta ma nad nim przewagę ponieważ NIE MA efektu zaskoczenia. Inaczej: jeżeli pojdziesz do pani urolog i wyciagniesz fiuta, to to będzie ĆFNM, ale jeżeli zrobisz to w gabinecie dentyśtycznym, to to będzie ekshibicjonizm.

ja ostatnio bylem u pani dermatolog, kazala mi sie rozebrac i pokazac penisa, cos mi na nim wyskoczylo, troche glupio ale to lekarz

Wydaje mi się, ze nadużywacie pojęcia "ekshibicjonizm". Nie każda osoba, która lubi być naga jest ekshibicjonista :P

Gość moze nie tak
moze i faceta podniecilaby wyskakujaca z krzakow gola baba, ale dla kobiety to raczej przerazajace gdy nagle widzi golego mezczyzne (zboczeniec? gwalciciel?) a czasami po prostu smieszne :)

wezmy przyklad ktory podalem wyzej , lekarz i ja nago , chba to normalne

tez sie z toba zgadzam ze to normalne, choc w naszym przypadku dotkniecie moze wywolac nagle uruchomienie hydrauliki i cos urosnie

u was kobiety podobnie moze byc podczas wizyty u ginekologa, niech dotknie kilka razy po łechtaczce i wtedy, mialas kiedys cos takiego?

a odczuwasz cos przyje,nego kiedy jestes u ginekologa oczywiscie mezczyzny?