Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunia

Finał w ustach

Polecane posty

Gość Kasiunia

Hej! Mam pytanie do Pań. Pozwalacie swoim misiaczkom kończyć rozkosze oralne w ustach ? Jak się zapatrujecie na taką formę sprawiania Waszym Misiom przyjemności? Dziękuję za komentarze.

Ja się normalnie zapatruje. Nie mam nic przeciwko :) jak mamy ochotę to jak najbardziej... a z żadnymi innymi facetami, poza moim ukochanym, nie sypiam ;p

Gość Kasiunia
Chciałabym tak dogodzić chłopakowi, ale mam mieszane uczucia. Do tej pory nie pozwalałam mu kończyć w ustach.

Gość Kasiunia
ale w pupie owszem :)

Ja nie lubię tego, dławi mnie od zapachu spermy i przypuszczam, że od jej smaku dławiłoby mnie jeszcze bardziej. Pozwalam kończyć np. na piersiach.

Gość winogronka23
Uwielbiam jak mi konczy w ustach :D widze jak mu dobrze, jak odlatuje gdy mu pozwalam na to :):):)

A dlaczego by nie? Skoro On nie ma nic przeciwko kobiecym wydzielinom, to dlaczego Ja mam mieć coś przeciwko jego spermie? ;) Nic strasznego czy obrzydliwego, i to fajne ciepłoo w ustach przez moment :)

Gość winogronka23
Moj sie krepowal na poczatku, widzialam ze chce ale chyba bal sie powiedziec. Jak mu zaproponowalam delikatnie to sama to az mu sie oczka zaswiecily ;)

Gość MisterX
Niebiesko zielona - ty mala szmatko :D tez tak chce

Gość Kasiunia
Cieszę się, że temat spotkał się z odzewem. Faceci chyba w znakomitej większości chcieliby skończyć czasem w ustach, ale wstydzą się do tego przyznać.

Gość MisterX
A ty Kasiunia lubisz tak ?

Gość żonaty37
Chciałbym a żeby moją żona pozwoliła by mi skończyć w ustach. Choć lubi mojego lodzika to ma opory przed finałem. Niechce jej zmuszać ale ją przekonać a żeby choć raz na jakiś czas zostać w ustach do końca. Ja nienam nic przeciwko jej soczką jak liżę jej muszelke a ona to uwielbia.

Gość Riko69
I podobno jest też zdrowe ;)