Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagna35

czy warto kupić pralko-suszarkę

Polecane posty

Gość jagna35

Zastanawiam się nad zakupem pralko- suszarki, dokładnie nad takim modelem http://www.megamarket.com.pl/candy-pralko-suszarka-candy-gow-485-d,id-123864 myślę że to świetna sprawa tym bardziej że zbliża się jesień i ciężko jest suszyć ubrania na balkonie, nie wiem tylko jak jest później z ubraniami czy bardzo są wygniecione, i czy duże jest zużycie prądu

Gość fdbrieahgk
są pogniecione

powiem Ci że może i fajna sprawa dla niektórych ale napewno ja bym sobie czegoś takiego nie zakupiła to nie na moje nerwy jest ;)

Gość fdbrieahgk
W JAKIM SENSIE NIE NA TWOJE NERWY?

w sensie takim że do zwykłej praki napakuje prania i puszczam, trochę się pokręci i na suszarkę a tam, nie dasz dużo rzeczy bo nie wyschną, musi być niewielka ilość prania, do tego godzinami się to pierze i suszy. a jak włoży się tyćkę więcej to i tak po tylu godzinach mielenia tego pranai i tak jest mokre

Gość szfera
bosz, candy to jest do doopy firma, bedzie dobrze jak to ci wytrzyma 4 lata bez reperowania wszystko plastikowe lepiej już kupic lepsza zwykłą pralkę dobrej marki i suszyć na wieszaku

Gość gfkjt
NIE WARTO! jak chcesz suszyć pranie, to kup oddzielnie suszarkę. Jest dużo lepsza od pralko - suszarki, mniej niszczy ubrania i łącznie z pralką jest bardzije ekonomiczna, niż pralko-suszarka.

Gość a ja wlasnie polecam
pralko-suszarke :) po prostu juz sie przyzwyczailam do tej wygody. Czasami mi sie zdarza w tygodniu ze nie mialam czasu na regularne puszczanie prania a pozniej potrzebuje 'na gwalt' szybko jakis ciuch. Sa rozne programy suszenia wiec nie musi do trwac godzinami. Do tego tez w niektorych pralkach mozna wybrac opcje delikatniejszego suszenia wiec ubranie nie bedzie strasznie wymietolone (poza tym jest cos takiego jak zelazko ;) Oczywiscie nie wszystkie rzeczy nadaja sie do suszenia, bo np koszule lub spodnie zawsze wieszam mokre do wyschniecia. Wiec ogolnie polecam zakup DOBREJ JAKOSCIOWO pralko suszarki :)