Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego przystojni bruneci nie mówią mi, że pięknie wyglądam

Polecane posty

Gość bo wygladasz jak zywe
gowno

prześlij mi foto fikulcu, a ja ocenię. z właściwą sobie matczyną (tfu, odpukać) dobrocią :classic_cool:

Jak te lata, psia kość, lecą, Odkąd przyszło się na świat. Dziś podrosło się co nie co, Ma się te szesnaście lat. Mama martwi się i tato, Jak tu uświadomić mnie. No bo kiedyś zrobić trza to, A nie wiedzą przecież, że: Józek, Józek, Józek, Józek, Józek, Józek, Józek, Józek, Józek, Józek wszystko wie.

Gość przystojne brunety
bo może w ich oczach nie wyglądasz tylko w swoich ci sie tak wydaje :D

Gość asoretka
bo przystojni faceci sa zbyt pewni siebie by kobieta prawic komplementy. oni chca laske na jedna noc. :)

zamień tylko Józek na brunet i mozemy śpiewać ponownie: szok! :)

Gość lolekexs
fiku tys najpiekniejsza z calej wsi do swej obory zaprosze cie dzis bedziesz ciagnela mojeu koniowi

asoretka bo przystojni faceci sa zbyt pewni siebie by kobieta prawic komplementy. oni chca laske na jedna noc. zgadzam sie z toba , dopisze tylko tyle , że w PL jest mało przystojnych brunetów , wiec maja z nami za dobrze , za duzo pieknych kobiet w POLsce!!!!!!Dlatego trzeba ich troche przeczołgac , żeby nie byli tacy pewni siebie i zaczeli szanowac kobiety :) Zagranica , nie wzbudzą takie zainteresowania jak u nas :)tam tlok hahahahahahha

nie interesują mnie pustaki tylko inteligentni-fajni-przystojni na jedną noc to tylko zakompleksione siurki 😴

Gość zieeloonookaa
Bo przystojni (szatyni na pewno, więc pewnie brunecie też) sami czekają na komplementy. Sytuacja z wczoraj: Ja: Ładnie dzisiaj wyglądasz:) On: Naprawdę tak uważasz? Byłem dzisiaj u fryzjera:classic_cool: Ja: No widzę, że włoski staranniej niż zwykle ułożone... On: No wiesz? Ja zawsze starannie układam:D Ja: Wiem, wiem, żartuję sobie. Poważnie układasz? Myślałam, że masz naturalne skręty... On: Mam kręcone włosy, ale są niesforne, więc układam je na piankę i okrągłą szczotkę... Ja: Powiedz, że jeszcze lakierujesz...:D On: Nie, lakieru nie używam ani żelu, wystarczy sama pianka, żeby się fryzura trzymała. Ja: Podziwiam, że Ci się chce. Ale powiem Ci, że warto:) On: Naprawdę Ci się podoba moja fryzura? Czy mówisz tak, bo chcesz być miła jak zwykle? Ja: Oczywiście, że mi się podoba, nie tylko fryzura, przecież wiesz...:P On: Ale Ty mnie zawstydzasz, zobacz jak się czerwienię... Ja: Widzę właśnie, ładnie się czerwienisz:D On: Teraz to mnie jeszcze bardziej zawstydziłaś, ale dziękuję:) I tak codziennie:D:D:D

Gość lolekexs
zielonooka rozmawiala z tepa pisda ktora spedza wiecej czasu przed lustrem,niz ona sama :-D

Gość zieeloonookaa
Ja go wcale nie zawstydzam, pewnie sobie jaja ze mnie robi tak samo jak ja z niego :D Przedwczoraj: Ja: Widzę, że nowe kolorki się w Twojej garderobie pojawiły... (zwykle tylko czerń i biel) On: Ale to dobrze czy źle? Ja: Mnie się tam we wszystkim podobasz, więc bez różnicy. A Ty jak uważasz? On: Sam nie wiem, dlatego pytam Ciebie:D Ale do twarzy mi w tym kolorze? Ja; Jasne, podkreśla kolor Twoich oczu:P On: Nie przesadzaj. Ale mówisz, że ładnie? Ja: Oczywiście! On: Nie mówisz tego tylko po to, żeby sprawić mi przyjemność? Ja: No pewnie, że nie! Dlaczego znowu mi nie wierzysz? On: Widocznie jesteś mało przekonująca:classic_cool: Ja: Mam być bardziej? On: Jejku, znowu mnie zawstydzasz... Ja: Oj tam, oj tam. On: Naprawdę, przecież widzisz:D

Gość zieeloonookaa
Ma dorosłe dzieci:O Gorzej, że mi się już pomysły na komlementy kończą😭

Gość zieeloonookaa
Wrzuć fotę Fiku to może przyjdą ;)