Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfggfgggfgf

Czy internista ta mi zwolnienie wsteczne?

Polecane posty

Gość gfggfgggfgf

Od poniedziałku?

Czemu dopiero dziś chcesz iść po L4? Z doświadczenia wiem, że wystawiają dzień wstecz.

Gość gfggfgggfgf
Ponieważ nie udało mi siędostać do gastrologa :(

Gość powiem i ja......
wątpię żeby wystawił Ci aż tak daleko wstecz ...pamiętaj że lekarze wypisują zwolnienia na bloczkach ścisłego zarachowania które mają kopie więc jak ma to zrobić ?

Gość a może chodzi o ..
może dać 3 dni wstecz. Ale czy da?

Gość gfggfgggfgf
Kurczę, czyli chyba nie ma nawet po co pytać... Chodzi o to, że choruję przewlekle (tzn jeden lekarz dał diagnozę 100%, że to dana choroby, inny powiedział, że to wcale nie to, tak więc oficjalnie nic nie jest powiedziane) i czasami mam tak, że boli mnie brzuch, są wymioty itd, no i za każdym razem nie latam do lekarza bo i po co. A teraz opuściłam ważne zajęcia ze względu na to, nie złapałam gastrologa, pzostał więc internista, ale chyba nic z tego ;(

Gość azu
"Nadal zaświadczenie lekarskie może być wystawione wstecz maksymalnie tylko na okres 3 dni poprzedzających dzień badania ubezpieczonego, jeżeli wyniki badania wskazują, że ubezpieczony w tym okresie niewątpliwie był niezdolny do pracy. Jedynie lekarz psychiatra, w razie stwierdzenia lub podejrzenia zaburzeń psychicznych ograniczających zdolność ubezpieczonego do oceny własnego postępowania może wystawić zaświadczenie lekarskie o czasowej niezdolności do pracy na okres wcześniejszy niż 3 dni poprzedzające dzień badania ubezpieczonego. "

Gość gfggfgggfgf
Ok, dziękuję