Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswytjhjn

własnie dostałam kosza

Polecane posty

Gość aswytjhjn

boli!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aswytjhjn
a tu musz ejakoś do 16 zachować zimną krew bo razzem pracujemy

Gość aswytjhjn
chba nie koszem ale mi głupio jakoś mega

Gość aswytjhjn
po co ktoś sie nakreca a pożniej eh sama sobie winna jestem faceci to dno

Gość aswytjhjn
walcze ze sobą zeby sie nie rozpłakać

Gość aswytjhjn
zle mi jest ludzie napiszcie coś wiem ze głupia jestem ale mleko się rozlało jak my teraz bedziemy rozmawiac ze soba jejkuuuuuuuuuuuuuu

Gość aswytjhjn
wiem ze sie zbłazniłam i głupio mi jakoś tak no

Gość anna balerinnka
a co zrobilas ?

Gość aswytjhjn
on ze mnie to fakt nic zapytałm delikatnie czy jest zaintersowany i odpowiedzia ze nie

Gość aswytjhjn
wiem ze nie ma co sie przejmować ale.............. cięzko teraz wrócić do normalnego stanu relacji między nami teraz jest sztywno

Gość anna balerinnka
wiem że to bolesne ale po prostu nie był ci pisany, ktos jest dla ciebie przeznaczony i sie spotkacie ale niewiadomo kiedy to będzie , czy za pół roku a może 6 lat będziecie zakochani

Gość anna balerinnka
wiem że to bolesne ale po prostu nie był ci pisany, ktos jest dla ciebie przeznaczony i sie spotkacie ale niewiadomo kiedy to będzie , czy za pół roku a może 6 lat będziecie zakochani

Gość aswytjhjn
a jak się teraz zachowywać?????

Gość anna balerinnka
jak sie obrazisz to pokażesz że jestes załamana , najlepiej normalnie, uśmiechaj sie i rozmawiaj jakby był kolegą , nie daj poznac że masz złamane serce

Gość aswytjhjn
oj cięzko mi tak

Gość a to bylo tak...
ja jak bylam duuuuuuuuuzo mlodsza tez dostalam kosza wprost. byla to fajna historia, bylam z moja matka i ciotka w kawiarni na rynku w krakowie ((jakis 90 rok) i strasznie, ogromnie podobal mi sie kelner, ktory nas obslugiwal. moja mlodziezowa i sympatyczna mama mowi, ale co ci szkodzi idz, zapytaj go czy sie nie mozecie spotkac. wrocilam do knajpy natychmiast po wyjsciu, tak mi sie podobal, podeszlam do niego i powiedzialam: wiesz, przepraszam, ze cie zaczepiam, ale bardzo mi sie podobasz, czy istnieje szansa, ze moglibysmy sie zobaczyc poza lokalem? on mi odpowiedzial milo i z usmiechem, wcale nie ironicznym: jestes bardzo mila, ale to jest technicznie niemozliwe, bo jestem zajety. Przeprosilam, ze zaczepilam i poszlam i glupio mi bylo, ale moja matka na zewnatrz powiedziala cos, co spowodowalo, ze poczulam sie lepiej. Powiedziala, ze fajny facet, ze tak wprost postawil sprawe i ze skoro on jest taki uczciwy to na pewno tez sie nie nabija ze mnie, tylko jest mu milo. tyle lat minelo i ciagle pamietam tego faceta, ktory umial z klasa odmowic, bo byl zajety. Mam nadzieje, ze mu sie uklada.

Gość aswytjhjn
fakt , ze miło ja miałam troche gorszą sytuacje facet-kolega z pracy od 3 mc dawał mi do zrozumienia ze mu nie jestem obojętna wiec mu dziś pisze tak jak koledze czy zrobić mu kawe z mlekiem on mi wczoraj zrobił a o n ze nie dzieki pytam dlaczego a on bo to daje poczucie złudnej słodkości w życiu to pytam czy to złe a on ze tak to ja mu mówie ok załapałam o co chodzi on juz nic się cały dzien nie odzywał poprostu uciął naszą znajomość tylko do pracy zaochowywał się jakby nic się nie stało ale tylko w sprawach firmowych zero pomocy żartów rozmów itp a wczesniej moze mi się troche zdawało ale potrafił coś powiedzieć patrzył mi w oczy tak długo głeboko nonstop pisał zartował itp ciągle mi pomagała moze sie nakecialm ale wiecie jak to jest jak człowiek widzi to co chce :( eh masakra głupio mi bo trzeba sie otrzepać i praqcować z nim dalej a taki był idelany zawsze jak mi na kims zależy to..... tak wychodzi nie wiem jak mam jutro sie zachowac nie chce być zbyt miła bo pomysli sobie ze nie załapałam o co chodzi ale nie chce teżbyć obrażona bo bedzie myslał ze nie wiadomo jak mi zależalo a fakt jesty taki ze mi głupio jest i troche jestem rozczarowana bo po co zachęcał jak nie chciał

Gość aswytjhjn
dam rade przejdzie tylko potrzebuje czasu a jak sie kogoś widzi 5 dni w tygodniu po 8 godzin to jest jak jest nie dłuzo gorzej a pracujemy przy wspołnym projekcie i to jeszcze gorzej mnie dobija bo trzeba rozmawiac pytać itp nie da sie nic zrobić bez słów bezk kontaktu który jest bedzie cdiezki on też juzdzis tylko słuzbowo pisał i mówil wczesnniej zdazało mu się

Gość aswytjhjn
jak mi wstyd ludzie co ja narobiłam nie wiem jak iść jutro do roboty

Gość aswytjhjn
ludzie napiszcie coś tak mi wstyd iśc do prscy jutro