Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinkaaa1

prowokowanie obcych mezczyzn

Polecane posty

Gość Paulinkaaa1

Dziewczyny lubicie to robić, często to robicie? Jeśli tak to jakimi sposobami i kiedy, kogo najczęściej?? :) Ja osobiście lubię czasami jak mi się jakiś mężczyzna podoba, ale tak bardziej subtelnie np spojrzec w oczy i przygryzc warge czy co w tym stylu. Niektore kobiety lubią prowokować takich ewidentnie brzydkich (wg nich) mężczyzn lub młodszych od siebie. A jak to jest z wami?

Gość Paulinkaaa1
Chciałabym by mnie ktoś porządnie wyruchał i wylizał cipkę. :)

Gość nigdy sam s
Paulinka jak tak będziesz prowokować to któregoś razu w ciemnej bramie jakiś samiec zrucha Cię bez Twojego przyzwolenia.

Gość Paulinkaaa1
Nie chodzę po bramach:) Chodziło mi bardziej o sytuacje w klubie, szkole czy w pracy.

Gość bezprzesadyz
byle nie zajętych:P

Gość Paulinkaaa1
A jakie to ma znaczenie skoro i tak do niczego nie dojdzie?

Gość nigdy sam s
fajnie, jeśli jeszcze możesz prowokować w szkole, dzieciaku zajmij się lepiej nauką

Gość IRRRRR
Chyba sobie żarty stroisz. Procent atrakcyjnych mężczyzn jest może 10% (w Polsce, bo gdzie indziej to nie wiem) więc trafienie na takiego którego by się chciało prowokować to niezłe szczęście.

Gość Paulinkaaa1
Z nauką nie mam problemów:) Prowokuje się raczej bardziej dla siebie i poprawy samopoczucia niż dla jakiegoś celu.

Gość teoretycznie
to może być mocno niebezpieczne.... dla Ciebie ;)

Gość Paulinkaaa1
Bez przesady wiekszość kobiet robi tak samo. Chodzi jedynie o to żeby nie przekroczyć granicy złego smaku.

Gość gośćJagoda
51342048* smialo piszcie koty ;)

Gość gość
ja tak robie jak jestem samotna, albo jak chce sie dowartościować :o wybieram sobie różnych typów i rzucam im bardzo prowokacyjne spojrzenie prosto w oczy, trzymam kilka/kilkanaście sekund.. czasem ubieram sie trochę wyzywająco, często mam na sobie sexy ciuchy.. czytałam gdzieś, że takie zachowania są związane z zaburzeniami osobowości. zrobiłam test, wyszło mi 61% tego zaburzenia... jednak tak jak pisze: to zależy od podłego nastroju - mam podły nastrój, walne sobie piwko, lampke winka, wyjde na miasto porwać kilka męskich spojrzeń, wracam do domu, włączam dobrą komedie, pije drugie piwko/winko i ide spać narąbana, ale w błogim humorze. :classic_cool: