Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

h@rlot

Ankieta dla kobiet

Polecane posty

Gość dyrydyry
dobry masaż stóp to coświęcej niż normalny masaż , widocznie ten kto to robił , robił to byle jak :)

Mnie chodziło o fetyszystów, czyli osoby mające jakieś szczególnie silne upodobania, fakt, ze komuś się podobają stopy ot tak po prostu zupełnie mnie nie rusza. Ale takie "zwykle" podobanie się, to nie jest fetyszyzm. Jeżeli traktuje stopy tak samo jak cycki, pośladki czy cipke to to nie jest fetyszyzm :P Ale w sytuacji kiedy stawia te formę pieszczot ponad inne to to już zaczyna być problematyczne :P

Gość MisterX
niebiesko zielona to co dajesz sie skusic na maly prywatny opisik ?

Dyrydyry ale u nei_nei chodzilo o fakt zaskoczenia. Inaczej jesli czlowiek zdaje sobie sprawe z tego ze ktos uwielbia piescic stopy, a inaczej jesli dzieje sie to z zaskoczenia. Mnie bardzo ciekawi taki mezczyzna poniewaz do dzisiaj sie z takim nie spotkalam....i bardzo, ale to bardzo chcialabym tego sprobowac. Pieszczenie piersi nie kreci mnie tak bardzo jak stop, ale ciezko mi oceniac skoro tego nie doznalam :)

Gość dyrydyry
skoro jesteś taki mister to sięnie pytaj tylko pisz i nie używaj tych zdrobnień bo to wkurzajaće !

Gość dyrydyry
nei nei stopy są szczegolnie uwrażliwione dlatego tak są podatne na masaż ,trzr=eba tylko umieć to robić , że już nie wsppomnę o specjalnych urządzeniach do masażu stóp , jest nawet taka nauka , która mówi ,że odpowednio masują poszczególne częsci stop można odpowiednio wpływać na inne organy człowiek , a mi chodziło o to że nigdy nikt nie mówi ,że jet fetyszysta tzytzków , a to przecież też częśc ciał kobiety , nie rzadziej wielbiona niż stopy

Napisze inaczej - zabawy ze stopami podobają mi się di momentu kiedy facet nie wykaazuje chęci lizania moich butów i nie sprawia wrażenia, ze w zasadzie wszystko jedno kto do tych stop jest "przyklejony". Spotkałam się już w łóżku z gorszymi "dziwactwami" żeby mnie coś takiego szokowalo czy zniesmaczalo:P Naatomiast osobiście bardzo lubię pobudzać faceta stopami i trochę żałuję, ze nie mamy chwytnych kciuków u stop, żeby można było naprawdę poszaalec z kutasem stopami :P Ręce wtedy maja tyle możliwości dodatkowych :D

Gość dyrydyry
h@rlot dla ciebie wszystko ::)

dyrydyry- > ooooooooooo, takiej odpowiedzi się nie spodziewałam ;)

Gość dyrydyry
:P :P :P

Nie no, raczej tylko masuję, doprowadzić w ten sposób do finału to nie jest zbyt skuteczna metoda :D Natomiast np tak sięgnąć stopa pod stolikiem .. To jest zabawne :D Szczególnie jak się z wrażenia krztusi drinkiem :D

dyrydyry -> schowaj ten jęzor, przyda ci się do czegoś innego :p ;)

Gość dyrydyry
żeby był erotyczny to trzeba to łączyć z całowaniem lizaniem , braniem do ust palców itd ,

Gość dyrydyry
co na maila ?? pisać tu , juz na maila !!

Nie no, nie było aż tak hardcorowo :D Jeden był tylko śmieszny - dochodził tylko jeżeli się wychwalalo jego fiuta :D wytrzymalam tylko 3 podejścia :D Ale najdziwniejsze wrażenie wywarł facet, który pałał checią zmieniania moich tamponow :O

Gość dyrydyry
zielona , to może ty coś napisz skoro tak lubisz :P

No wlasnie,ze do tej pory spotykalam sie z bardzo przyzwoitymi facetami, na ktorych czele stoi moj maz, wiec wielu ne spotkalam ;) Jesli kiedykolwiek sie to zmieni to napisze ;)

Gość dyrydyry
co wy z tymi tamponami ? teeż coś !

Gość dyrydyry
h@rlot a co mam z tym jezykiem , bo nie wiem do czego mam sie przygotowac :)