Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czasucieka

Z Ponania dobry gin ktory Wam pomógl

Polecane posty

Witajcie. Mam problem otóż chodze 15miesiecy do DR Moniki Serdyńskiej-Szuster w Poznaniu !!!!Jestem zdołowana 2 IUI nieudana Ginek powiedziała,ze jak 3IUI sie nie uda to czeka mnie laparoskopia lecz najpierw powinno byc HSG!!!!Naciaga na kase i bawi sie ze mna!!!Znacie moze dobrego Ginekologa z Poznania ,ktory Wam pomogl? odezwiejcie sie.

Gość hmmm poszukja na necie
spradzonych i opinie lub popytaj znajomych ale idz do lekarza od leczenie nie płodnosci najlepiej i poszukaj dobrej kliniki!!!!!! bo stracisz tylko cenny czas .nerwy i pieniądze

Witaj. Dziekuje za odpowiedz!!! kochana tak sie zastanawiam moze by troche jeszcze poczekac i sama jej powiedzic ,zeby te HSG zrobic moze sie uda? wszystko od nowa u Nowego gina rozpoczynac eh...wszstko do dupy:(

Gość hmmm poszukja na necie
no to jest twoj wybór ale odradzam do nowego poprostu pojdzie z wynikami ktore juz masz i tyle a najlepiej wybierz sie do kliniki leczenie nie plodnosci dobrze ci radze sama sie przejechalam na ginekologach konowalach i stracialam rok:O ale to jest twój wyór jesli chcesz płacic prosze bardzo wogóle sie dziwie ze nie leczysz sie u specjalisty który zajmuje sie leczeniem nie plodnosci i ma szersza i wiedze i doswiadzczenie

Moge polecić dr Rzymskiego. Też przyjmuje prywatnie, ale pracuje na Polnej. Ma swoją stronę, wpisz w google po nazwisku. Również miałam robioną IUI właśnie dzieki niemu i to w niedługim czasie. Nie płaciłam za nią nic, podobnie jak za badania. I masz racje, najpierw powinno się wykonać hsg a potem laparoskopie. Ja miałam obie rzeczy. Ale lekarza naprawde polecam. Sympatyczny, rzeczowy, umie doradzić pocieszyć jak trzeba no i najważniejsze że jest kompetentny. No i IUI udało się za pierwszym razem :)

Kasiula tak sie ciesze gratuluje!!!!!wpisze w google i spisze sobie adres i nr tel dzieki wielkie

Gość a gdzie ??????
a w jakiej klinice sie leczysz? nie ma tam innych leakrzy? jest tylko 1 dziwne:O

Powiem Ci, że te kliniki to (po cześci oczywiście) to takie naciąganie ludzi, którzy są zdeterminowani żeby mieć dziecko, nieraz za wszelką cenę - patrz pieniądze. Byłam w jednej, skonczyło sie tylko na badaniu nasienia, pakiet badan zalecenych jakie ja miałam wykonać (mieli wszystko dostępne u siebie, a jakże) kosztował bagatela coś koło 1,500zł!!!. Dopiero potem trafiłam do dr Rzymskiego. Jak sie okazalo można jednak te badania wykonać niemalże za darmo...Płacilam za toxo chyba albo paciorkowac (nie pamietam) i moze ze 2x morfologie+mocz jak mi na szybko zależało. I on się specjalizuje z niepłodności także.

Na osiedlu Polanka jest dwoch lekarzy najpierw chodzilam do Piotra Jedrzejczaka razem przyjmuja w gabicecie oczywiscie kazdy lekarz przyjmuje danego dnia a przypadkiem trafilam do Moniki Serdynskiej nie wiem widocznie tak musialo byc

Gość a gdzie????
kasiula86a mi wlasnie pomogli w klinice bo tam same konowaly dzieki nim mam roczna wyczekana córcie inni tylko brali kase a nic z tego nie bylo jak widac opinie sa rozne

Gość a gdzie????
miało byc bo tak to same konowaly

Gość a gdzie????
czasucieka n o niestety czasem zdania sa podzielone czasem wiecej na tak czasem wiecej na nie ale muisisz patrzec czy ma jaks praktyke i doswiadczenie bo moj np mial ogromne i pomogl juz wielu parom nie raz tylko im zostalo in vitro a on im pomógl i tak tam trafilam i tez mi pomógl

Wiesz, rankingi nie zawsze oddają wszystko. Piszę jak to było u mnie, sprawdził sie w 100%. Coś komuś nie przypasi i potrafi tak zbluzgać jak nie wiem, wiec trzeba mieć dystans. Malo - zauważyłam w trakcie rozmów z nim, a potem rozmawiając z kumpelą, która też u niego się leczyła (ale mówiąc delikatnie nie była zbyt rozgarnięta, zawsze pytała co i jak ja mam badać, zarzywać itd bo nie zrozumiala w gabinecie) on, nie wiem jak to napisać zebyś zrozumiała o co mi chodzi...jesli widzial zaangażowanie w pacjentce a przede wszystkim wiedze u niej (w sprawie, w której przyszła) wiadomo ze nie taką jak ona ma, ale wiedziałaś co do ciebie mówi, to potrafił się rozgadac jak nie wiem. Na temat oczywiście. A znowu ta koleżanka twierdziła że z nią mało rozmawia, powie tylko co i jak, i tyle. Nie wiem, moze mnie polubił :P Żartuje :P Ale fakt faktem że jestem zadowolona. Nawet teraz dopiero się dowiedziałam, jak byłam na wizycie że podniósł stawkę za wizyte i mi mówi że już jakiś czas tak ma - i sie okazało że tą wyższą cenę za wizytę czyli 150zł mial mniej wiecej od połowy prowadzenia mojej ciąży, a prowadził ją do końca po starej stawce (czyli po 100zł), nie byłam oczywiście niczego świadoma. Dopiero teraz "się wyydało" że w porządku się zachował. Niby pierdół ale jednak.

Nie napisałam że w klinikach są konowaly, tylko chodzilo mi że są bardzo nastawieni na pieniądze... Efekty wiadomo że muszą mieć bo inaczej nie byłoby klinik, logiczne.

No wlasnie racja rozne opinie tak jak ze wszystkim...wiecie co ja tez tak trafilam do tej kliniki z polecenia ,ale najpierw do Jedrzejczaka,a pozniej przepisalam sie do Niej kurcze ogolnie powiem ,ze nie jest zla, ale dziewczyny z forum pisaly mi,ze jak to przed IUI nie mialam HSG?? czy ja lekarz jestem jakbym byla to bym do niej nie chodzila nie wiem poprostu co mam robic sama ?:( ale chcyba przeczekam ta 3 IUI jezeli bedzie kaszana to jescze na dowidzenia ja zjebie:) i pojde do Rzymskiego. gratuluje rocznej Corci,ale zazdroszcze.

Gość gdzie???
czasucieka dzieki czekalam na nia 6 dlugich lat!!!! ale warto bylo jesli moge ci polecic to poszukaj dobrego lekarza bo z ta jak widac jest cos nie tak i nie podchodz do 3 IUI bo to bez sensu skoro ma takie nastawienie i tak podchodzi to zmieniaj ale to twoja decyzja musi byc

Kurde wlasnie nie wiem cio mam zrobic dzis dostalam @ i jak dostane mowiela to mam zadzwonic i co?

Gość gdzie???
a co do HSG przed IUI to te dziewczyny maja racje przed IUI powinni sie robic HSG sama to mialam przed moja 1 próba mam znajoma ktorej lekarz twierdzil ze to zbyteczne nic nie da a po 3 IUI okazalo sie ze ma nie drozne jajowody i stracila tylko pienidze bo nie wszedzie refunduja IUI juz

bedzie dobrze, zobaczysz :) ja w tym miesiacu byłam u niego na wyjeciu wkładki i od razu zapytałam na ile sami bedziemy mogli majstrowac i w razie co kiedy sie zgłosic do niego jak nic nie bedzie to odp ze juz nawe przed koncem roku :)

Gość gdzie???
udalo mi sie dopiero za 5 IUI bo postanowilsimy z mezem robic tylko do 5 razy bo potem to jest bez sensu noi sie udalo gdzie po dzis dzien nie moge w to uwierzyc

Cudnie ,ale zazrosczce ah....no wlasnie ogolnie kurcze nie jest taka zla ,ale dlaczego nie dala mi skierwoania na HSG? powiedziala mi kiedys ,ze za duzo o Tym mysle ,ale wiecie co zaraz do niej zadzwonie

Gość gdzie???
czasucieka tak ale kosztowalo mnie to sporo pieniadzy i wiele przeszlam w ciągu calego czekanie i tych 4 IUI a potem tej 5 gdzie sie udalo bylo radosc jak nie wiem moj skarb w tej chwili spi w łózeczku ooo walsnie sie obudzil mój aniołek

Az mi lezka naszla super Kochana!!! dzwonilam do niej i mowielma az sie poplakalm samo jakos nadusilo i mowie,ze dostalam dzis @ a ona jednak wie Pani co prosze byc u mnie we wtorek ,i zobaczymy co tak jest i skierowanie na hsg jakby widziala co piszemy hmmm....

Gość gdzie???
czasucieka swoja droga dobrze zeby byly drozne bo jesli nie to bedzie dodatkowy problem moga byc nie drozne a wcale nie musza

Autorko, to może zostan u tej lekarki skoro coś się ruszyło. Zawsze zna ciebie, całą historie itd najwyzej sie przeniesiesz, to nie problem.Może dotarło do niej że ci bardzo zależy? Czort wie, ważne ze ta co skierowanie. Próbuj, trzymam kciuki :) I głowa do góry.