Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zafasolkowana

MAJ 2013 Czy jest już ktoś? :)

Polecane posty

może być :) Widzę, że póki co to chyba będzie majówek malutko.. ja się dowiedziałam z Bety wczoraj wieczorem. Za 10 dni kolejna wizyta i mam nadzieję, ze USG zrobią chociaż nie wiem czy nie za wcześnie..

No to gratuluję :D Ja jeszcze nic nie wiem bo za wcześnie.. Chociaż Beta mnie zdziwiła bo mam lekko ponad 23 tyś, a to 6 tydz licząc od pierwszego dnia ostatniej @.. Wiem że szybko rośnie ale to nie za dużo?

Witajcie, ja mam termin na 28 kwietnia. Więc dołączę do was. jestem w 7tyg. Na ost. wizycie gin założył mi kartę ciąży. Widzieliśmy z mężem tętno serduszka na usg. Mam 28 lat, to nasze pierwsze dziecko:)

Witajcie, ja mam termin na 28 kwietnia. Więc dołączę do was. jestem w 7tyg. Na ost. wizycie gin założył mi kartę ciąży. Widzieliśmy z mężem tętno serduszka na usg. Mam 28 lat, to nasze pierwsze dziecko:)

tak, to pierwsza ciaza a Twoja? ja sie czuje fantastycznie, i gdyby nie brak @ to wogole bym nawet nie przypuszczala ze jestem w ciazy :P

Moja też pierwsza. Trochę zdziwieni jesteśmy bo udało nam się za pierwszym razem. Ja w sumie też nie najgorzej się czuję, może trochę słabsza jestem . Tak do 5 tyg. brzuch prawie cały czas bolał tak jak@. Teraz już ok. Jeszcze nie wymiotowałam na szczęście. Chociaż dziś rano poleciałam do ubikacji ale jakoś się obyło bez wymiotów. Niestety bardzo brzydko wyglądam. Cała twarz w wypryskach, sucha. Włosy też w masakrycznym stanie , nie układają się, oklapnięte takie się zrobiły. No ale nie ma co narzekać.

U mnie to samo, zsypało twarz, matowe włosy. Do tego od kilku dni okropnie mnie mdli i praktycznie wmuszam w siebie jedzenie :/

Gość czarna_mamba1906
i jaaa! 5 tc, ciąza potwierdzona u gina przedwczoraj. Baaardzo się cieszymy, a ja osobiśćie dodatkowo bardzo sie boję, to taki dziwny strach pomieszany ze szczęściem:)