Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka123

Duży język! Czy mam się martwić o swoje zdrowie??!! Pomocy!

Polecane posty

Gość Anitka123

Witajcie moi drodzy! :) Wiem,że temat i moje zapytanie może wydawać się głupie i żałosne,ale proszę potraktujcie to poważnie bo zaczynam się martwić. Otóż już od bardzo długiego czasu,mój język jakby urósł,jest za duży. Ciągle czuję dyskomfort w jamie ustnej,bo ten język ledwo się mieści. Mam na nim odciśnięte zęby i wypełnia całą przestrzeń jamy ustnej (napiera na zęby od wewnątrz i na górne podniebienie). Nie wiem czy nie stało się tak od momentu jak kilka lat temu przekułam język.Kolczyka już dawno nie mam,gdyż po 2 miesiącach od przekłucia musiałam go wyjąć. Natomiast ten język jakby sie powiększył i już nie wrócił do swoich normalnych kształtów. Czy powinnam się martwić? Czy może już tak mam i tak musi zostać? Wyczytałam gdzieś,że kształt,rozmiar i kolor języka świadczą o jakiś chorobach-dlatego tak bardzo się martwię. Czy wasze języki też są takie jak mój,w sensie duże,powiększone i ledwo mieszczą sie w buzi i macie na nich odciśnięte żeby? Czy z moim jest coś nie tak i powinnam się martwić? Pozdrawiam i proszę o poważne odpowiedzi,bo to w cale nie jest dla mnie śmieszne.

Gość też takie cuś mam
Kurcze, jakbym czytała o sobie, też mam odciśnięte zęby! też przekułam język i nosiłam kolczyk chyba ze 2 lata, ale potem język się powiększył i kolczyk zdjęłam. Język jest jakby większy ale nie czuję dyskomfortu tylko jak oglądam go to widzę że w koło są odciśnięte zęby!!!

Gość Anitka123
A też czujesz,że język napiera Ci na zęby i górne podniebienie jak masz zamkniętą buźkę? Wiesz co, ja jak o tym nie myśle to ok,gorzej jak sobie przypomne i sie nakręcam to wtedy czuje jakbym miała nie wiadomo co w buzi. A że coraz bardziej się nakręcam to coraz bardziej mi to przeszkadza,czuje dyskomfort i wogóle aż mnie szczena boli :p

Gość też takie cuś mam
trochę czuję, ale chyba nie w takim stopniu jak ty!

Gość ine e z
i po co było przekłuwac jęzor?