Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moralna na maksa ;-)

zdradzona, sama zostałam kochanką

Polecane posty

niestety pojechał.. mówi, że to najgorsza decyzja w jego życiu, ale mamy oboje czas na przemyślenie tego wszystkiego źle się z tym czuje, bo muszę czekać na jego powrót, żeby coś z tym zrobić świadomość tego, że koło niej śpi doprowadza mnie do szału, jednak powiedziałam, że mu ufam i jesli pójdzie z nią do łóżka to znaczy, że nie powinniśmy być razem musi się na którąś z nas zdecydować ale po 10 latach to nie jest łatwe, maja wspólnych znajomych, rodzinę, kontakty, mieszkanie i inne, a ja mu niczego nie mogę zagwarantować, byc może za miesiąc mi minie, nikt tego nie wie wazne jest, że żeby się o tym przekonać to musi zaryzykować troche go rozumiem poza tym mówi, że chce mnie chronić, a to wymaga czasu

Gość moto-ona
widzę że staje to się problemem...wielkim..

tak właśnie, to wielki problem, bo nie wiem, co dla mnie lepsze: związek z facetem, którego kocham+obciążenie moralne, czy rozstanie-rezygnacja + rozpacz i samotność, wiem, że będę musiała to odchorować

Gość kaloszka
moralna na maksa czy ty wierzysz w to ze on z nia nie sypia???? zartujesz chyba

muszę mu wierzyć, bo nie mam innego wyjścia

Gość kaloszka
hehe dobre przeciez logiczne ze sypia z wami obiemia niezle sie facet ustawil ;)

mam nadzieje, że tego nie robi choć wiem, że wszystko jest możliwe pytanie jest takie: z kim chce być? i czy ja mogę z nim być?

Gość Antonina Maria
Właśnie mnie olśniło po przeczytaniu twojego tematu. Moje wnioski dotyczące dzisiejszych czasów: Faceci to świnie, a baby to kompletne idiotki :) pzdr

Facet ustawił się na maksa. W domu partnerka, a na boku kochanka. Lepiej nie mógł tego zorganizować. Bidulek pojechał na wczasy i się tak okropnie męczy. Widzę, że się zauroczyłaś w nim. Dla mnie on się Tobą bawi. To Twoje zdanie: on chce mnie chronić. Przed czym? Chce utrzymać Wasz związek w tajemnicy.

być może tak jest. wszystko się wyjaśni jak wróci, bo tera tego nie rozstrzygnę, teraz tylko słyszę, że bardzo mnie kocha i tęskni nie jestem w stanie w tej chwili tego zweryfikować

Antonina świetna piosenka, ale niczego nie wyjaśnia

Gość wściekła krowa
No nie wiem... Sami na wczasach... W jednym pokoju... Na jednym łóżku... Chyba bólem głowy się nie wymiga przez cały ten czas :( Nie chcę cię dołować ale zbyt jesteś naiwna.

mówi, że spędzają wieczory w hotelowej knajpie w towarzystwie i wraca na rzęsach, poza tym nie ma ochoty na sex

a poza tym myślę, że nie o to chodzi w tym wszystkim jeśli naprawdę mnie kocha to może nie ma zwyczajnie ochoty na sex z nią

Gość Autorka nie robi tego bo była
zdradzona tylko dla tego, że lubi odbijać mężczyzn innym kobietom

do twojej wiadomości: jeszcze nigdy tego nie zrobiłam, pierwszy raz jestem w takiej idiotycznej sytuacji, ona odbiła go innej kobiecie, jest gruba i brzydka i coraz bardziej przekonuję sie, ze powinnam z nim być, bo ona nie zasługuje na moja empatie, bo poprzednia jego partnerkę miała gdzieś

Gość teraz Ty masz gdziś jego
partnerkę więc jesteś taka sama

nie chce byc taka sama, ale wiem, że ona na niego nie zasługuje to typ bluszcza, jest jak strażnik jak cień, który podąża za nim krok w krok i niestety nic jej to nie dało

Gość teraz Ty masz gdziś jego
wcześniej kochanka twojego mężczyzny myślała tak o Tobie i koło się zamyka.

Gość Antonina Maria
aha czyli ona go odbiła innej kobiecie, teraz ty odbijasz go jej, a za jakiś czas następna odbije go tobie :D , czego ci z całego serca życzę. :D

Gość a facet zmienia sobie kobiety
jak rękawiczki a Wy się o takiego bijecie. A porządny wartościowy mężczyzna pozostanie niezauważony i spędzi życie w samotności

Gość Antonina Maria
taaak... widać że facet stały w uczuciach .. :D :D

Gość pseudonimniemowy
skoro jest takim bluszczem, jak moglaby przeoczyc wasza znajomosc ? Serio, nie miej nadziei, ze z nia nie sypia. Ja bylam w sytuacji, jako juz byla dziewczyna, moja ex mial nowa parnerke a i tak po kryjomu spotykal sie ze mna. Druga sprawa to to co wszyscy pisza - pojechal na wakacje. i nawet jesli w nocy sie skrada (tjaaa..) to nad ranem co? nie badz naiwna. Bzyka Was dwie.

Gość ghjgh
Antonina Maria Kurde i o takiego kobiety się biją ja pierdziele nie czaje kobiet w ogóle

Gość Antonina Maria
@ghjgh- ja też tego za cholere zrozumieć nie mogę, ale ja w sumie dużo rzeczy nie rozumiem z tego co się wyczynia w dzisiejszych czasach... Świat schodzi na psy.

a czy komuś przyszło do głowy, że po prostu jest zakochany i jest mu ciężko i sam się miota, próbuje w tym chaosie zrobić coś sensownego, ale zwyczajnie pogrąża sie jeszcze bardziej czy zakochany facet chce bzykać inna? czy próbuje się jakoś wymiksować z tego związku?

Gość mondełek
dobrze ci tak, nie łącz seksu z pracą lub biznesem - chyba że jesteś prostytutką...