Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziutasss

smiac mi sie chce jak czytam o wygorowanych wymaganiach kobiet

Polecane posty

Gość ziutasss
buquile- Moje powodzenie u kobiet lub jego brak jest bez znaczenia. Nie skupiaj sie na mnie, bo nawet nie wiesz czy jestem facetem czy kobietą, tylko na temacie i pisz merytorycznie a nie personalnie.

Gość delikatnie z uwagą
czy jestem kobietą? Niekoniecznie Ale Z pewnością nie figuruję na rynku damsko - męskim, i nie jestem do wzięcia

Gość dsasasa
te verde unplugged. Ty to nie rozumiesz i na dodatek nie potrafisz czytac ze zrozumieniem! To ze kobiety maja wieksza przyjemnosc sie nie zmienia, to jest stale, zmienia sie natomiast to ze coraz wiecej kobiet zaciaga facetow do lozka, bo kobietty zaczynaja sobie uswiadamiac jak przyjemny jest dla nich seks i ze to one maja wieksza frajde z seksu

Gość a mnie to pasuje
tak czy siak, taki proces będzie postępował, widzę to po znajomych. Płytkie związki, krótkotrwale, wyłącznie konsumpcyjne, choć nierzadko pod szyldem szukam miłości.I dotyczy to oby płci.

Gość ziutasss
a mnie to pasuje- Zgadza sie.

Gość te verde unplugged.
Nie, nie boj sie, ja Cie nie chce brac, ja juz mam. Tylko fajnie by bylo, zeby takie opinie jak Twoja publicznie wyglaszali tez mezczyzni. Bo ich malo. Wartosciowych.

Gość nudno tu by było bez takich
piszę na babskim forum jak mu dobrze z własną łapą,ale dlaczego nie zrobi tego na męskim,tam z kolegami mógłby się powymieniać uwagami o wrednych babach.

Gość te verde unplugged.
Dsdsdscostam - to ja poswiece chwilke i sprobuje Ci wytlumaczyc. Piszesz o niby faktach, niestety glownie nieweryfikowalnych, i sam nawet wyciagasz z nich wnioski, ktore nijak sie maja do rzeczywistosci (kluczowe slowo 'powinny'). Jasne jest wiec, ze twoje 'fakty' przestaja byc faktami a staja sie bajeczkami jakiegos ambitnego seksuologa amatora, niezaslugujacymi na uwage. Daruj nam wiec.

Gość ziutasss
Piszemy o związkach. To że facet nie jest w związku nie oznacza że nie uprawia seksu z kobietami i zadowala się wyłącznie ręką. To kobiety marzą o takiej sytuacji, ale tak nie jest. Nie trzeba być w stałym związku, żeby uprawiać seks.

Gość dsasasa
Piszesz o niby faktach, niestety glownie nieweryfikowalnych, Klamstwo. Te fakty sa weryfikowalne. orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa To wszystko jest weryfikowalne. Brak argumentow

hahahahahaa,tak na pewno ogier prawdziwy z ciebie,

nie lubię się z ludzi śmiać,ale są granice groteski

Gość Zuzanna Amelia & 6
Wymagania to sobie mozna miec jakie sie chce. Pytanie tylko czy znajdzie sie ktos kto zechce je spelnic. jesli nie to pozostaje obnizyc wymagania albo zyc samotnie. Kazdy ma w tym zakresie wolny wybor.

Gość buquile
ziutass, rozczarowanie kobietami jest wprost proporcjonalne to ilości porażek w relacjach z nimi albo ich brak. No i co z tego, że faktem jest że kobiety są mniej inteligentne od mężczyn oraz że mają zwykle pasje i hobby ograniczone do damskich spraw albo, że ich nie mają wogóle skoro i tak dostarczają towarzystwa realnej osoby, dzielenia codziennych spraw oraz wspólnej rodziny. Ty będziesz myślał jakie zasłony dobrać do firanek albo lampę w róg pokoju - kobieta zrobi to raz dwa i z gustem. Ona cię kopnie pod stołem jak już pora wyjść z gości a ty tego nie widzisz. Ona zrobi dobre ciasto, bo jej się tak zachciało. Ona rozróżni co małe dziecko chce kiedy płacze tak a nie tak.

Gość ziutasss
buquile- Nie napisałem, że jestem rozczarowany kobietami.

Gość ziutasss
nudno tu by bylo bez takich- W czasach gdy mamy ogólnodostępną prostytucję naprawde seks nie jest problemem. Więc jeśli komuś zależy tylko i wyłącznie na seksie, to wchodzenie w trwałą relację z kobietą nie jest konieczne, bo oprócz seksu dochodzą także zobowiażania i obowiązki.

no to mówię idz na te kurwy i przestań tu pierdolić żale do bab,bo żałosne to jest

Gość ziutasss
To nie są żale, tylko zwyczajna rozmowa. A za radę dziękuję, możliwe, że skorzystam:)

jeżeli to nie są żale,to nie wiem nie co nimi jest,

Gość ziutasss
Żale są wtedy, kiedy ktoś użala się nad własnym losem i nie próbuje tego zmienić.

Gość buquile
"Więc jeśli komuś zależy tylko i wyłącznie na seksie, to wchodzenie w trwałą relację z kobietą nie jest konieczne" Ty chyba upadłes na głowę zrównująć seks z prostytutką a co się ma z seksu z ukochaną osobą w zażyłej relacji.

Gość ziutasss
buquile- Z punktu widzenia zaspokojenia potrzeby fizjologicznej to żadna różnica, bo to kobieta i to kobieta. Możliwe, że kobiety inaczej podchodzą do seksu.

Gość jestem kobietą ale nie
rozumiem, po co się faceci tak wcześnie żenią. Gdybym ja była mężczyzną to korzystałabym z życia i chętnych kobiet jak najdłużej, a ślub dopiero na starość jeśli w ogóle.

Gość ziutasss
Idealny wiek na ślub dla faceta to 30-35, oczywiście pod warunkiem, że dba o siebie.

Mój zajebiście przytojny kolega ożenił się w wieku 18 lat i to nie z powodu wpadki:O A teraz zaczyna dostrzegać, co stracił przez swoją głupotę:D

Gość ziutasss
Nie no przed skończeniem studiów czyli tak przed 25 rokiem życia to w ogóle nie wchodzi w gre.

Tak młodo? Myślałam raczej o 50 i więcej. Stać wtedy mężczyznę na utrzymanie fajnej młodej lasi, bo wcześniej nie musiał łożyć na rodzinę, może jej zrobić parę dzieciaczków i żyć nie umierać:)

Gość buquile
Im później żeniaczka tym mniej masz atrakcyjnych partnerów by to zrobić.

Gość wuwuzele
"jestem kobietą ale nie rozumiem, po co się faceci tak wcześnie żenią. Gdybym ja była mężczyzną to korzystałabym z życia i chętnych kobiet jak najdłużej, a ślub dopiero na starość jeśli w ogóle." Co raz częściej się tak dzieje właśnie.Przeczuwam, że za kilkaset lat coś takiego jak związek pomiędzy kobietą, a mężczyzną nie będzie istniał.Gdzieś tam wyhodowano sztucznego plemnika i już pracują nad sztuczną macicą, dzięki czemu ludzie nie będą już potrzebni aby dzieci robić.Za kilkadziesiąt lat mają na rynek zostać wprowadzone roboty seksualne, coś jak w filmie A.I. Sztuczna Inteligencja Spielberga.Jeżeli widzieliście ten film, to wiecie jak to wyglądało.Jeśli rzeczywiście za kilkadziesiąt lat powstaną żeńskie i męskie modele robotów seksualnych, to świat wywróci się do góry nogami.Prostytucja zniknie.Każdy na własność kupi sobie takiego robota, którego nigdy głowa nie będzie bolała, nigdy cię o gwałt nie posądzi, zawsze będzie chciał itd.Jednak mi się wydaje, że jeśli już to za 100-200 lat coś takiego się pojawi.Nie oszukujmy się, ludzie wiążą się głównie z potrzeby seksu, oraz z wygody.Takie roboty zastąpiłby już seks, natomiast co do wygody, to maszyny coraz częściej będą zastępowały ludzi.Kto wie, może kiedyś stworzą roboty, które będą same prały, sprzątały, gotowały itd.Wtedy coś takiego jak relacje między ludzkie raczej zanikną.My już tego nie dożyjemy.

Gość ziutasss
buquile- Jedynie przy założeniu że zamyka sie wyłącznie na rówieśniczki. Dobrze wyglądający 30 latek nie szuka kobiety w tym samym wieku, tylko 4-5 lat młodszej.