Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stunter13579lbl

Wizyta u urologa co i jak?

Polecane posty

Gość stunter13579lbl

Cześć mam 17 lat i mam problem ze stulejką, chciał bym sie udać do urologa lecz nie wiem jakie dokumenty zabrać ze sobą (ten urolog jest u mnie w mieście w szpitalu) Nie chcę sie pytać rodziców bo troche to wstydliwy problem... Nigdy sam nie chodziłem do szpitala, przed wizyta ide normalnie do okienka i mówie że chcę się zarejestrować do urologa i ona mnie pewnie poprosi o jakieś dokumenty, tak? Czekam na poważne odpowiedzi. Z góry dziękuję ;)

Gość z Moniką Kwiatkowską
najpierw idziesz do lekarza rodzinnego, musi ci wypisać zskierowanie. Muwisz w czym rzecz, a potem z papierem do szpitala lub przychodni. U nas się czeka długo na wizytę u urologa. Nie wiem jak u ciebie. Nie ma się czego wstydzić. Choroba jak każda inna..

Gość z Moniką Kwiatkowską
mówisz..

Gość stunter13579lbl
mam skierowanie od mojego lekarza rodzinnego ale lekarz wypisał mi je w marcu przed wakacjami czy z nim mogę pójść czy już ono nie będzie ważne?

Gość gość
na słowo urolog wiele osób zalewa się strachem, tak jak i na słowo dentysta czy ginekolog, a tak być nie powinno, bo jakby się robiło badania profilaktyczne i chodziło na wizyty regularnie nie byłoby się o co bać prawda? A jak się ktoś boi urologa, to tutaj jest ładnie opisane co i jak http://www.dobrylekarz.info/artykul/specyfika-uslug-urologicznych.htm ;-)

Gość co jest doktorku
skierowanie chyba miesiąc jest ważne...

Gość gość
skierowanie jest wazne tak dlugo, jak dlugo aktualna jest przyczyna jego wystawienia