Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Grube=Zdradzane

Polecane posty

Gość dora z ozorem
hehehehe.Wiem co mowię.Niedorastasz mi pewnie do piety :D:D:D I szlag chce cię trafić.Zreszta pamietam w szkole jak dziewczyny mowiły ,ze by tak wiele oddały aby wygladac tak jak ja i miec taka figórę.bo nie jestem szkieletem i im sie to podobało. ....ale coz -zajebistych nas jest nie wiele....i ty sie nie zaliczasz do naszego grona raszplo bez wykształcenia

dora widze zextwoj psychoterepalta za mocne leki ci dal ha zajebista od dupy stroni i to tylko jak jest ciemno takie dziunie jak ty sa najlepsze lepiej podnis falde i zer z przed tygodmia wyjmij

ty za to mi napewna ze swoja "figora" ha ha ha oj co ci zostalo niz pewnosc siebie nas zajebistych jest malo ha takich jak ty to prawie wcale

Gość aiszana
jagienka87 ....nie masz racji- na to nie ma reguły -jestem osobą nieco pulchną i musze Ci powiedzieć, że od dawna mam kochanka, który ma żonę nie tylko młodszą ode mnie, ale i bardzo szczupłą i ładną...nie mają dzieci, więc czasu ma dla niego dużo, a jednak od dawna jestem jego kochanką....więc moja droga- nie ma reguły....

Gość dora z ozorem
a zreszta czemu uwarzasz ,ze grube sa zdradzane????? Ja wiem ze jest na odwrót:D:D:D Facet chce sie polozyc na prawdziwej kobiecie a nie na kosciah i zradza wysuszone scierwo z prawdziwa iękną kobieta o wspaniałych kształtach...

Gość dora z ozorem
gul maleńka smignoł..nie?!:D:D:D:D:d hehehee ale mam polew z raszpli zakompleksionej

Gość Ja, KOBIETA.
doraz ozorem jaka masz figure? ja nie jestem wychudzona ale puszysta tez nie jestem, rzeklabym w sam raz ale piersi mam male :(

Gość dora z ozorem
Jagienka i jak twojemu tacie podobał sie sex z tobą? Lubicie to?!:D

Gość dziwne to troche
jestem facetem i lubiue szczupłe a na te tzw nie szczupłe lub troszke przy kosci to bym rzygnąć nie chciał-ohyda

Gość dama w sukni1992
hej drzoana (jagienka87) :) 🖐️

Chiejka damo, pamietasz mojego chlopaka kolbiego? Zucil mnie dla jagienki. Swinie z nich :-( pociesz

Gość dama w sukni1992
hehhe;) jak Cie zdradził to znaczy, żeby był kurwa i że nie był Ciebie wart :) Zasługujesz na porządnego chłopaka

Gość dama w sukni1992
Na pewno gdzieś ktoś na Ciebie czeka :) Ja na razie spadam, tak tylko na chwilkę wpadłam 🖐️

On byl zawsze dobry dla mnie, mowil do mie kwiatuszku I ze kocha mnie. A dzisiej wyzwal od wychudzonych szkieletorow I powiedzial, ze mam stroj jak z bazaru. I mu powiedzialam, ze jagienka ma dla niego narysowane na kartce wyznanie milosne, a on zamiast powiedziec, ze go nie interesuje jagienka to powiedzial, ze pozniej zobaczy. dla mnie to definiktywny koniec. A jagna to zdzira