Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puuuuusiaa

Dzisiejsza rozmowa kwalifikacyjna i przystojny szef!!!

Polecane posty

Gość puuuuusiaa

Tylko weszlam do biura odrazu zwrócił moją uwage zabojczo przystojny mlody facet!! Niebieskie oczka wysoki dobrze zbudowany i taki czarujący glos! A później okazało się jest całym szefem. Rozmowe przeprowadzał ze mną On i niestety jego ojciec:/ Kiedy On do mnie mówił nie mogłam skupić się na słuchaniu, normalnie miałam w glowie erotyczne myśli z nim związne seks na biurku itp :D Czy któraś z was tak miała? Niestety pracy raczej nie dostane bo nie mam jeszcze skonczonego magistra:/ Ale moze to i lepiej bo mam faceta, a przy tym szefie w życiu nie mogłabym skupić się na pracy

Gość gdybyś dostała tą pracę
z pewnością zdradzałabyś swojego partnera z szefem. wszystkie tak macie.

Gość puuuuusiaa
nigdy nie zdradziłam swojego faceta, choć miałam wiele możliwości. Tam też bym wytrzymała tylko bym się strasznie męczyła:/

Gość żal i żałość
powiedz po co ci facet skoro bez oporow wpakowalabys sie do lozka innemu (do tego wbrew etyce zawodowej)? a jego ojciec na pewno ci sie nie spodobal? bo wtedy mialabys udzialowcow w garsci

Gość puuuuusiaa
a kto powiedział ze bez oporu bym się wpakowala? Nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Pytam czy ktoś był w podobnej sytuacji;)

Gość puuuuusiaa
potem wstał zza biurka, a ze spodni wysunął mu się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość Panna Mary- Janna
Ten podszyw mógłby się zająć zawodowo pisaniem opowiadań erotycznych. Cóż za kwiecisty język, barwne metafory i przenośnie.

Gość żal i żałość
pusiaczku na bank bys sie wpakowala gdyby tylko kiwnal palcem 1. przystojny 2. na stanowisku 3. przy kasie czy naprawde moglabys sie mu oprzec? dzieki bogu tacy szefowie to wciaz mniejszosc w tym kraju, bo inaczej nie byloby zwiazkow bez zdrad. zenada

Gość Panna Mary- Janna
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Gość żal i żałość
Panna Mary- Janna :D dokladnie tak, nie wiem jak ty, ale ja sie prawie podniecilam. niech pusia podrzuci jeszcze jakies detale a propos interview, a podszyw dorobi tlo i wszyscy beda zadowoleni (na tym w sumie pusiu powinnas zakonczyc - na fantazjach, pamietaj-twoj chlopak gdzies tam jest)

Gość tr6ut768u7t
Ja akurat mam swoją firmę i też jestem podobno zabójczo przystojny o czym świadczy to że co chwilę przelatuję nowe panienki które przyjmuję do pracy lub na staż.Mało tego nawet nie wiecie jakie te dzisiejsze panny są głupie, przychodzą takie po studiach, magister na dyplomie, niby wykształcone i mądre a wieś śpiewa i tańczy że szok.Nie dawno przyjmowałem pewną 24latkę po Politologii z mgr przed nazwiskiem, no dziewczyna była tak zadowolona że nawet jeśli bym jej powiedział wskocz do studni to ona by to zrobiła :) Nie dawno ją przeleciałem, jęczała jak oszalała, od tamtego czasu chodzi po biurze i co chwilę się do mnie uśmiecha ale najgorsze jest to że ma narzeczonego i podobno za rok mają brać ślub.Takie są dzisiejsze kobiety które żeby mieć pracę posuną się nawet do zdrady.Ty i autorko i tak zdradzisz, to już jest nieuniknione, gdybyś wiedziała ile już obróciłem dziewczyn to naprawdę byś w to nie uwierzyła.

Gość żal i żałość
tr6ut768u7t co ty pieprzysz? troche szacunku dla plci pieknej. jak juz chcesz oceniac to pamietaj, ze medal ma dwie strony. facetowi (na stanowisku, w zwiazku i dzieciatego itp.) tez byle siksa potrafi zawrocic w glowie (szczegolnie jak latka leca) zobaczysz, ze i ciebie w koncu jakas zalatwi (np. zajdzie 'przypadkiem' w ciaze) potem sie nie wyplacisz kochany. no, ale masz firme, to masz z czego bulic

Gość puuuuusiaa
jestem pewna w 99,99 % (0,01% zostawiam na fantazje) ze bym nie zdradziła, chyba bym się poźniej ze wstydu spaliła:)

Gość puuuuusiaa
tr6ut768u7t - masz racje nie wierze w to ze tak się dają obracac;)

Gość tr6ut768u7t
Ja nie pieprzę tylko mówię co się dzieje u nas w firmie.Mój zastępca też obraca panienki na lewo i prawo a jest starszy ma 40 lat, ja mam 28.Każda laska która przychodzi do nas do firmy robi maślane oczy, na początku wystraszone i udające cnotki a jak już ich bliżej człowiek pozna to jak by mogły to do tyłka by weszły.Dwa dni temu dziewczyna 19 lat po liceum którą przyjęliśmy na staż, która jest u nas od pół rokmu zrobiła mi loda, to jest naprawdę normalna sprawa.Dla nie których może się to wydawać surrealne ale dzisiaj tak jest, wszystkie się sprzedają byle tylko mieć pracę i stanowisko.

Gość żal i żałość
tr6ut768u7t niezly burdel tam macie. co to za branza? :D a jak robicie nabor to po zdjeciach w cv? pusia daj sobie spokoj. na 99% mozna tez np. nie zajsc w ciaze, a qrcze jakims cudem zawsze sie zajdzie. uwolniej tego swojego obecnego i daj mu szanse na znalezienie porzadnej kobiety, a ty zajmij sie tym co lubisz najbardziej SamotnikXI nie chcialbys sie zatrudnic w firmie kolegi szefa l. 28? twoja samotnosc szybko dobieglaby konca

Gość Wielkie Phi!
Byłam na stażu w dość dużym zakładzie przemysłowym i tam był dość atrakcyjny dyrektor. Wszystkie robiły maślane oczy. Mimo że mi kolana zmiękły, to przecież nie rzucę się na faceta, bo jest przystojny. Dużo przystojnych facetów po ulicy chodzi....i co?

Gość żal i żałość
SamotnikXI ale daj spokoj. w tych czasach (jak widac) to juz nie ma zadnego znaczenia. tr6ut768u7t posadzi cie na stanowisku, da sluzbowe auto i laptopa, a jak kasa zacznie wplywac na konto kobiety w roznymi wieku same beda pukac do drzwi twojego gabinetu. tylko pamietaj - to musi byc mistyczna firma tr6ut768u7 tylko tam takie rzeczy

Gość żal i żałość
'Dużo przystojnych facetów po ulicy chodzi....i co?' i ziarno trafia na podatny grunt SamotnikXI nie bede sie spierac. skoro mowisz z doswiadczenia, to najwidoczniej wiesz co mowisz

Mi jako z wyglądu neandertalczykowi jest zakazane by być z kobietą nowoczesną wyzwoloną. Niech Ci lepsi wysocy przystojni mają kobiety.

Gość Ruda24
Spadaj małpo XD

Gość Marek D.
za dużo brzudUli oglądasz prowokatorkoooooooooooooooo

Gość oj tam oj tam że dają dupy
za pracę:D Dałyby i bez tego, ale skoro mogą mieć przy okazji z tego inną korzyść to czemu nie;)