Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieskuteczny prawiczek

Gdy rozmawiam z obietą trzęsie mi się głos

Polecane posty

Gość nieskuteczny prawiczek

Pochodzę z rodziny w której rodzili się sami synowie, mam więc 6 braci Nigdy nie miałem obycia z kobietami, w podstawówce chodziłem do męskiej klasy w której były tylko 3 dziewczyny, po skończeniu podstawówki poszedłem do technikum mechanicznego gdzie w klasie nie było ani jednej kobiety, obecnie pracuję w zakładzie gdzie z wyjątkiem starej księgowej również nie ma kobiet. Kobieta jest dla mnie czymś tak nierealnym, że kiedy jestem zmuszony z nią rozmawiać mówię takim załamanym głosem jakbym był na jakimś pieprzonym egzaminie. Przez ten głos kobiety wyczuwają mój stres i nie chcą się ze mną kontaktować. Już się pogodziłem ze starokawalerstwem, chciałem sie tylko wyżalić.

Gość banda wafelkowa
Na coś takiego może pomóc tylko praktyka. Jak najwięcej odzywać się do kobiet. Na początek telefonicznie lub przez skypa.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Ile masz lat ?

Gość baszarteg ;)
mjalem to samo ale zaczolem plynnie pszechodzic w jodłowanie i zyskalem opinie melomana(hoc dziwaka ;/

Gość baszarteg ;)
oszywiscie miało bydź -"choć"

Gość kamil79jgora
spróbuj psychologa może ja brałem psychotropy nie minąl nawet rok jak poderwałem dziewczynę która jest dziś moją żoną

Gość baszarteg ;)
psholodzy to szarlatani mnie pomukl Zillertaler Schrzenjger- z jego popisowym "okoniem nat brzegiem róczajó"

Gość Zuzanna Amelia & 6
res - a Ty ile masz lat ? 18?