Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfisa

Ma ktos konto w Alior Sync?

Polecane posty

Gość fghfisa

jestescie zadowolone?

Gość Brunettka17
Ja jestem fanką N Sync.

Gość atbatbatbhjhjh
no ja właśnie założyłam, ale dopiero w poniedziałek kurier będzie :)

Gość fghfisa
skad wiesz ze w poniedzialek,kiedy zalozylas?

Gość atbatbatbhjhjh
wiem stąd, że miał być dziś, ale czekam na legitymację ze szkoły bo trzeba mieć dwa dokumenty...więc umówiłam się na poniedziałek z nim, bo już wtedy będę miała ją w posiadaniu :]

Gość PATRYK4566
JA ROWNIEZ ZALOZYLEM KONTO ALIORSYNC CZY WARTO? ZACHECIL MNIE ZWROT 5% ZA ZAKUPY DOKONANE POPRZEZ PLACE Z ALIORSYNC PO KILKU DNIACH UZYTKOWANIA WYSTAWIAM 4+ LECZ NIE WIĄZE DLUGOTRWALEJ SPOLPRACY ALIOR SYNC MA WIELE DO POPRAWY, NP MENU NIEJST IDEALNE NIE DOKONCA PRZEJRZYSTE TOKEN GSM JEST TYLKO DOSTEPNY NA ADROIDA I APPLE BRAK NA OBECNA CHWILE MOZLIWOSCI OTRZYMYWANIA POWIADOMIEN SMS DOT. TRANSAKCJI... KOLEJNYM MINUSEM MOZE BYC TO IZ ALIOR PRAKTYCZNIE KAZDEGO DNIA ZMIENIA REGULAMIN I OGRANICZA USLUGĘ CASHBACK UZYTKOWANIE KONTA JEST DARMOWE, NA OBECNA CHWILE NIEMIALEM PROBLEMOW Z PRZELEWAMI (KSIEGOWANIE PODOBNE JAK W INNYCH BANKACH) Z BIEGIEM CZASU ZAPEWNI ALIOR BEDZIE CHCIAL CALKOWICIE ZLIKWIDOWAC CASHBACK JEDNAK TYLKO TO MNIE TRZYMA PRZY TYM BANKU. JESLI NIELOCZAC TEGO KAZDY INNY BANK OFERUJE TO SAMO LUB WIECEJ! WYSTAWIAM 4+ A WASZE OPINIE?

Gość ewka kolutus
Mam konto od 10 mies i na razie zero problemów. Zakładałam przez internet a umowę przywiózł kurier. Ważne aby podczas podpisywaniu umów przy kurierze okazać 2 dokumenty potwierdzające tożsamość np. dowód osobisty i fakturę ze sklepu na Twoje dane. Tutaj masz wszystko rozpisane i opinie o koncie w Alior Sync: http://bankowe-konto.net/alior-sync-opinie-i-oplaty-za-konto-internetowe-z-cashback/