Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę włochata

FOTO-->czy z tym problemem trzeba iść do endokrynologa?????????

Polecane posty

Gość trochę włochata

Chcę się wybrać do endokrynologa bo mam chyba trochę za dużo włosów. Niby wszyscy mówią że to normalne ale trochę mi to przeszkadza bo mam włosy na całym ciele a tak chyba być nie powinno??? Oto foto jak te włosy wyglądają: http://poradymamy.com.pl/wp-content/uploads/2010/12/mini-brzuch.jpg Czy to powinnam iść do endokrynologa?????

Gość BlumBada
faktycznie trochę masz za dużo ale w cale nie musisz mieć to od hormonów tylko możesz mieć taką urodę z resztą zawsze warto się zbadać

Gość trochę włochata
Właśnie rozmawiałam z mamą i ona np nawet na nogach nie ma włosów. Mnie to krępuje trochę że taka owłosiona jestem. Niby są to włosy jasne i nie twarde ale i tak jest to dla mnie problem. Szkoda tylko że endokrynolog tyle kosztuje ale w sumie chyba się przejdę bo poważnie jestem cała takim meszkiem owłosiona

mam taki sam brzuch. Nic w nim dziwnego nie ma. WLoski swieca sie pod swiatlem bo jestem blondynką. Endokrynolog Ci nic na takie kłaczki nie poradzi. Bo są w porządku, nie wiem kto Ci nagadał...

Gość trochę włochata
No ale ja mam całe cialo w takich włoskach. Wszyscy moi znajomi mają gładką skórę bez nawet najmniejszego meszku a ja cała we włochach jestem :D. Dziwne to jest.

Gość no co ty, ja mam duzo wiecej
wlosow na brzuchu :o w dodatku czarnych i grubych i nie pomyślałam żeby iść z tym do lekarza, zawsze myślałam że taka moja uroda i nic z tym nie zrobie :o jedynie co mi pozostało to depilować do końca życia

Gość proszę bardzo tu jest ładniejs
sprawdz tu, może rozwiążesz swój problem z hormonami http://tnij.org/r1qd Pozdrawiam.

Gość eryteryeyred
chyba zartujesz, w zyciu nie spotkalam nikogo kto by nie mial wlosow czy meszku, to twoi znajomi sa dziwni. masz normalne wlosy, nieowlosione na ciele czlowieka sa tylko podeszwy, usta, powieki, oczy itd, wszedzie indziej losy sa, czasami niektore kobiety maja szczescie i maja slabe wlosy, jak twoja mama, ale ty masz normalne i nic z nimi nie rob, absolutnie ich nie gol, nie depiluj bo dopiero bedziesz miala problem