Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkau8u89ww

Czy udało wam się zaplanować płeć dziecka??

Polecane posty

Gość magdalenkau8u89ww

witam kochane, mam pytanie czy udało wam się zaplanować płec maluszka? My mamy w domu już dwie dziewczynki, za każdym razem do zbliżenia dochodziło na 3-4 dni przed owulacją, bo chcieliśmy mieć dwie córki i udało się. Teraz mam "ciśnienie" na chłopca i trochę się stresuję czy nam się uda. Pocieszcie mnie proszę ...

planowalismy synka robilismy tak jak zaleca dr.Wojcik i sie udalo.Ale czy to zbieg okolicznosci czy rzeczywiscie metoda Wojcika zadzialala tego nigdy sie nie dowiem ;)

Gość xcfvghjis
Owszem, wg. profesora Fijałkowskiego, stara szkoła i są wymarzone dziewczynki :)

mi sie udalo:) chcielismy bardzo dziewczynke, sex byl 2 dni przed owulacja i udalo sie !!corcia ma prawie 11 mscy.ale szczerze powiem to nie wiem czy w to wierze ,chociaz sprawdzalam w tych chinskich tablicach plci i powinien byc chlopiec

Gość nebuhe
Ale głupie jesteście. Kiedy do was dotrze że płeć nie zależy od waszych zbabobonnych praktyk tylko od plemnika???

Gość mama taka jak wy
ja mialam juz core, wiec chcielismy, zeby tym razem byl synek. wyczytalam gdzies, ze w trakcie owulacji i zaraz po niej jest wieksza szansa na chlopca, wiec jak tylko zaczal mnie bolec jajnik i plamilam 24h - objaw u mnie owu - to dzien pozniej sprobowalismy - urodzil sie synek rzecz jasna:D ale czy to przypadek? nie wiem:) warto sprobowac

zgadzam sie ze ze zalezy od plemnika.ale niby plemniki meskie sa slabsze i esli chce sie coreczke to trzeba probowac 2 dni przed owulacja bo niby zostaja te silniejsze zenskie.napisalam wyzej ze nie wiem czy to prawda,u mnie sie sprawdzilo

Gość mama taka jak wy
nebuhe, zanim sie wypowiesz to poczytaj troche o drodze plemnikow meskich i rzenskich i jak to sie ma do planowania plci.

Gość im.utyncm;ixui
mnie się udało jednorazowy seks dzień po owulacji w 14 d c (28c) mam synka :) nie monitorowałam cyklu po prostu znam swój organizm.

Gość umba i myśłisz, że to jest
Ja nie miałam pojęcia o tych metodach, po prostu bardzo pragnęłam, żeby pierwszy był synek i jest :P Miałam jakieś takie wewnętrzne przekonanie, pewność, że będzie syn. Nie wiem czy to przypadek czy może myślami przyciągnęłam odpowiedni plemnik :P

Gość vau pe
Ja jeszcze przed staraniami stosowałam npr, a mianowcie używałam cyclotestu (komputer cyklu). Wystaraliśmy dziewczynkę 2 dni przed owulką o chłopca w dzień owulacji. Więc być może coś w tym jest :)

Gość gość
czy komus sprawdziło się planowanie płci z www.wezuski.pl?