Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko_88_

Proszę o wskazówki!!:)

Polecane posty

Gość słoneczko_88_

Mam taki problem poznaje się z takim jednym chłopakiem i nie wiem jak mam się zachowywać...udawać niedostepną? Mieszkamy bardzo blisko Siebie - nie spotykać się zbyt często?? I jeszcze jedno on rzadko jakoś piszę do mnie, nie odzywa się praktcznie cały dzień, jedynie wieczorem napiszę kilka smsów;/ Chciałabym żeby częściej odzywał się, napisać mu to??

Gość 01234
Ile Ty masz lat dziewczyno,ze o takie rzeczy pytasz????15 ??????

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Poczytaj sobie wątek o tym, jak dziewczyna udawała niedostępną, a potem była zła, bo chłopak związał się z inną. Pouczające dla tych, które lubią głupie gierki.

Gość słoneczko_88_
Ale ja nie chce stosować głupich gierek, pytam jak mam się zachowywać?? Dordźcie mi coś!

Gość słoneczko_88_
To jest link do jakiejś gry, nie dziękuję!

Gość sdgs
Taaa, jest średnio zainteresowany, pisząc kilka esemesów jednego wieczora...

Gość słoneczko_88_
Hmmmm ale jak się spotkamy to on wykazuje duuuże zainteresowanie, on twierdzi że nie lubi pisać, woli się spotkać i porozmawiać...;)

Gość wrzesniowooo
słoneczko 88 no nie lubi pisac, ale dla ciebie moglby sie nauczyc:);) pewnie ze lepiej pogadac i spotkac sie..ale wieczorem i noca fajnie popisac smsy;p

Nie rozumiem - facet ci wysyła po kilka smsów dziennie, a ty narzekasz, że rzadko się odzywa? To co on ma robić? Wisieć cały czas na telefonie i zapewniać cię o swoich uczuciach? Przecież też ma swoje życie i sprawy. A skoro woli się spotkać i pogadać to tym lepiej. Umawiajcie się często i po sprawie.

Gość słoneczko_88_
Wieczorem piszę owszem, ale w ciągu dnia nie piszę, a miło by mi było gdyby mi rano napisał choć "miłego dnia" Dziś np napisał dopiero o 18;/

Gość słoneczko_88_
Salianka - źle mnie zrozumiałaś;/ Ja też nie wiszę cały dzień na tel, mam znajomych, przyjaciół/przyjaciółki oraz rodzinę:) Fakt - może przesadzam;/

sloneczko, zachowujesz się jak głupia siksa, facet o ciebei zabiega, pisze do ciebei, spotykac sie chce, a ty ryczysz bo sweetaśnych SMSów nei wysyła

Facet po prostu nie chce być nadgorliwy. Pewnie, że smsy na "dzień dobry' czy "dobranoc" są miłe, ale mężczyźni patrzą na to trochę inaczej niż my. I uwierz, że ty również furory u niego nie zrobisz wysyłając mu ich tyle.

Gość słoneczko_88_
Ja do Niego NIGDY pierwsza nie piszę!!

Gość słoneczko_88_
W sumie macie rację, torpedą smsów zniechęciłby mnie do Siebie:)

Jak na mój gust to wasza znajomość rozwija się normalnie - masz od niego sygnałki codziennie, spotykacie się, czyli mu zależy. Czego chcieć więcej? Ty też wyjdź mu trochę na przeciw.

Gość słoneczko_88_
On zawsze piszę sam do mnie i mu to nie przeszkadza:) Po za tym nie jesteśmy jeszcze razem, chciałabym żeby się trochę postarał:) Fikuuuu mikuu - nie jestem księżniczką, też potrafię pokazać że mi zależy...ale jak za facetem się ugania to później olewa, miałam tak nie raz...

Gość słoneczko_88_
Dobrze przyznam się może trochę przesadzam:) ale dziękuję za uświadomienie mnie:)

Nie możesz popadać z jednej skrajności w drugą. Nikt ci się nie każe narzucać, ale daj mu też do zrozumienia, że ci się podoba/masz ochotę znajomość kontynuować. Rozumiem, że faceci to łowcy, ale totalna olewka z twojej strony w pewnym momencie go zniechęci. Nieprzystępną tez trzeba być z głową.

Gość słoneczko_88_
Wiem, wiem:):) Ja nie udaje księżniczki z bajki...;) spotykamy się często i jest bardzo zabawnie:)

Gość słoneczko_88_
W sumie nie lubię nachalnych facetów:)

Gość słoneczko_88_
Dziękuję za rady!:***

Gość słoneczko_88_
A mam takie pytanie Waszym zdaniem jak długo facet powienien starać się o dziewczynę?