Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalyahh

Jestem ładna, bogata i mega nieszczęśliwa :(

Polecane posty

Gość holy cowww
Ależ to problemy mają niektórzy, naprawdę :/ Znam masę bogatych ludzi, którzy nie mają problemów z odnalezieniem się w towarzystwie i mają od groma znajomych różnego pokroju i nie narzekają. ALE w żaden sposób nie obnoszą się ze swoim bogactwem. Traktują to jako coś naturalnego i nie zadzierają nosa. Widać autorka tak nie potrafi i stąd jej problemy. Zresztą wystarczy przejrzeć ten temat i wszystko wiadomo: wyliczanka tego, co ma się w posiadaniu. Skoro nadmiar wszystkiego stwarza takie problemy, to po co jeszcze tak chętnie o tym mówić i wyliczać? Może to prowo, a jeśli nie, to współczuję głupoty.

Gość mmlkkkj
a ja nie mam ani kasy ani przyjaciół i kto ma gorzej?

Gość jakbym tak jak ty
była bez mózgu,też bym była nieszczęśliwa, także współczuję naprawdę!!!!!!!!!!!!!!

Gość Fikumiku,.,l.
A tak z ciekawosci ile kosztuja ciuchy w takich markowych sklepach czy tam sa w ogole metki z cenami ? A jak obsluga w takim sklepie pewnie jak w pretty women? Ile razy chcialam wejsc do takiego sklepu ale mi wstyd ze nic nie kupie pozatym brzydko sie ubieram wiec nawet bym tam nie pasowala.

Gość estrella_damm
gdybym była bogata i nie miała przyjaciół, robiłabym mnóstwo interesujących rzeczy. dziewczyno, masz nieograniczone możliwości: możesz się wspinać, pływać na desce, grać w paintballa, strzelać, itd., grać na najbardziej nietypowym instrumencie muzycznym. możesz ćwiczyć śpiew, a bogaci rodzice niech ci zasponsorują nagranie albumu. możesz latać co miesiąc/weekend/... do innego miejsca na świecie. wszystko, kurde, możesz. i na co ty narzekasz? no chyba, że rodzice sponsorują tylko te rozrywki, które uważają za stosowne.

Gość Moniczka2i2312313
to prowo ,ale jesli byłaby to prawda to autorka mogłaby nie kupować markowych ciuchów i nie afiszowac sie tak bogactwem przed ludzmi i przed chłopakiem szczegolnie na poczatku

masz to co budujesz. masz widać slabą osobowoś bo znajomości budujesz na prezentach , kupując czyjeś uczucia.

Gość Kasia133
Moj chlopak nie kupuje rzeczy od CK i Hilfigera bo mowi ze w kazda niedziele dresy po galeriach chodza w tym. On ma same rzeczy ralpha, gucci, armani i dolce.

Gość erlendinna
najlepiej siedziec w domu i z nikim sie nie widywac- bo ludzie to gówno

Gość bijuik
najlepszy przyjaciel to kasa

Gość szangrillaaaa
dla kasy warto poswięcić wszystko

Gość kronios
jak mozna byc nieeszczęsliwym majac duzo kasy?

Gość polidaktyllia
kasa to szczescie i wice wersja

Gość Kobieta Gotujaca
natalyahh, szkoda mi Cie. Mowie powaznie - jesli to nie jest prowo to powaznie szkoda mi Cie bo wydajesz sie ciekawa. Jak chcesz popisac (mieszkam poza PL, ale pogadac czasami moge) to wrzuc adres skype i sie odezwe.

Gość bosska
Boze ale dziewczyno zmyslasz....mnie tez stac na ubrania tommi'ego, ...buty lz lacista ale lubie tez kupowac w h&m...no i wcale majetna nie jestem, wiec wez i nie xxxx . A pozatym dlaczego nie wyjedziesz do innego kraju, gdziie niemal kazdego stac na to co ty masz?

Gość ciekawska xDD
dam ci taką radę. Po co pokazujesz wszystkim, że jesteś bogata? Może pokaż im, że masz coś w głowie. Same pieniądze nie dadzą ci przyjaciół. Może spróbuj ubierać się w coś takiego żeby nie było widać, że drogie i wtedy jak chcesz się zaprzyjaźnić na samym początku nie pokazuj, że jesteś bogata. Dopiero jak poczujesz, że znalazłaś prawdziwą przyjaźń bądź chłopaka pokaż mu jak jest na prawdę na pewno się nie obrazi. Dziewczyno napisałaś, że jesteś ładna nie każdy ma takie szczęście. Dasz sobie radę :)

Gość sanguszki
ludzie w wirtualu moga byc nawet dinozaurami

Gość rycerz niebieski
Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, 10 ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego. 11 A takimi byli niektórzy z was. Lecz zostaliście obmyci, uświęceni i usprawiedliwieni w imię Pana naszego Jezusa Chrystusa i przez Ducha Boga naszego.

Gość villain
kasa to wszystko

Gość simella
ja nie mam ani duzej kasy ani przyjaciol, znajomych - za kase oddałabym dusz e diabłu

Gość bagtyhu
kazdy chcialby miec takie prpblemy

Gość Alicjoszka__
Oja ale ta dziewczyna zmyśla. na oglądała się filmów itd. Sory ale jaka "bogata" panienka siedziałaby na kafeterii i się żaliła? No pomyślcie logicznie.

Gość gonerylla
sranie w banie

Gość ttfe
przecie to kolejne prowo po anime boy :O:O:O i do tego glupie w chooj

Gość kioluju
sranie w banie

Gość korexysyer
wow macie kase a nie jestescie szczesliwe? o matko przeciez na swiecie tyle swietnych cudenek:D ja juz popadam w zakupoholizm wszystko bym chciala miec:D

Gość lizystrata
kazdy chcialby miec takie problemy

Gość nayella
chetnie bym sie zamieniła

Gość imperius
przyjazn nie istnieje

Gość Smirnofffffffff
Sama widzisz zaczynasz post od tego jaka jesteś bogata i chcesz żeby Cie ludzie traktowali normalnie. Szukaj przyjaciół jako osoba z odpowiednimi cechami i z osobowością na którą warto zwrócić uwagę a nie jako nieszczęśliwa bogaczka. To jest moim zdaniem sposób na sukces w Twoim przypadku.