Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz pytannnn

Jak smakują papierosy ?

Polecane posty

Gość teraz pytannnn

kto mi powie ?

Gość najbardziej mi się podoba ta
w ogóle nie smakują, tylko uzależniają :) Bo przy pierwszej próbie puszczasz pawia, kaszlesz i kręci ci się w głowie. A potem się wciagasz i wydaje ci się, że nie chce ci sie jeść więc chudniesz i sądzisz że się uspokajasz. Nie próbuj, bo nie warto :)

Gość teraz pytannnn
tak chcialabym sprobowac bo nigdy nie probowalam a podobno wszystkiego w zyciu trzeba sprobowac :D alkoholu nie piłam do 19 roku zycia, az bedąc sama na stancji dwa lata temu kupilam sobie wodke i sie uchlałam jak swinia , wypilam 3/4 butelki az zasnelam potem sie obudzilam i wyrzygalam 2x razy :D

Osobiście paliłam, ale jakoś mnie to nie kręci, nie dość, że jest to ochydne to jeszcze szkodzi zdrowiu, jeżeli jeszcze nie paliłaś to radzę nawet nie próbować :P

Gość Polaaa11
One nie smakują, czujesz tylko w gardle jakby ostry smak.

Gość brunetkaaa31
NA POCZĄTKU "dziwnie"a później zaczynają dosłownie smakowac i wpadasz:O

moj pierwsy fajek byl mentolowy jakis dla kobiet no czulem sie jak dorosly mialem jakies 12 lat traz jak nie mam fajki i ne mam na nie kasy to jestem gotow isc i bierac pety i robie z nich papieroska tak ze teraz mam 28 lat i wypalam 1,5 2 paczki nie radze aczynac 🖐️

Gość aaaaa ;)
zamiast papierosów pal bułki :) palenie bułek jest fajniejsze

Gość zenek123456777
Na samym początku smakują jak głęboka niestrawność, potem jak guma do żucia ( zwłaszcza mentolowe ), potem smakują jak gówno a na końcu jak śmierć.

Gość jupooo
są mega.. ale jesli nie palisz- nie zaczynaj.

Gość mój organizm mówi że
nie smakują..ale moja głowa jest troche innego zdania, dlatego cała reszta niestety musi obrywać po dupie

Gość AgatraM
Pierwsze kilka papierosków może Ci nie zasmakować. Żebyś nie zraziła się po kilku pierwszych próbach, sugeruje : 1) Wypalać pierwsze papieroski zaciągając się nie więcej niż 2-3 razy na papieros 2) Palić jednego na dzień, najlepiej wieczorem przed snem, po wypiciu drinka lub lampki wina. 3) Zaciągając się, weź nie za dużo dymu do ust, a następnie zrób bardzo szybki i głęboki wdech - wtedy nie będzie Cię drapało w gardło. Po tygodniu takich eksperymentów powinny Ci zacząć smakować :-)