Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awsubi

pampersy i chusteczki DADA wasze opinie

Polecane posty

Gość awsubi

tak jak w temacie.

Gość azu
pieluchy Dada lubię -dobrze się sprawują. chusteczki nie -wolę Babydream z Rossmanna. Te Dada są strasznie mokre i jakieś takie chemiczne mi się wydawały.

Gość maluszkowa mama
dla swojego malucha kupuję od dawna i jestem mega zadowolna, pieluchy są miękkie więc nie chodzi jakby karton miał między nogami a chusteczki przynajmniej dobrze nasączone, a nie jak niektóre suche jak papier.. dla mojego dziecka super !

Gość są super
i pampersy i chusteczki jestem przezadowolona

Gość Jchdb
Mojemu synowi po tych pamperach dada wyskoczylo uczelnie o husteczkach nawet nie wspomne

Gość absolutnie nie
odparzaly tylek, pupa wiecznie mokra. ale moje dziecie duzo pije i duzo sika wiec dla mnie nawet nie byla to korzysc finansowa, bo szlo 3 razy tyle co org pampersow. chusteczki a fuuuuu. zwykle bambino

Gość Księżna Catherina
pieluszki ok, chusteczek nie używaliśmy

Gość karaparaa narka
super sa i tanie polozna mi je polecala

Gość kikuniaaaa
pieluszki - rewelacja! choć początkowo byłam negatywnie do nich nastawiona "no bo przecież z biedronki" . Pierwsze miesiące lecieliśmy na pampersach tych białych ale jednak są dużo droższe ... co do chusteczek to dla mnie za mokre, owszem używam je ale tylko po kupce, np do twarzy jak dla nas się kompletnie nie nadają bo buźka od razu się brzydka robiła i krostki wyskakiwały. ale np z babydream są lepsze do buźki czy po siuśkach ale z kupą już sobie nie radzą .

Gość pieluchy YES ale chusteczki NO
Pieluchy Dada są w porządku i zaskakująco dobre, natomiast chustki wcale, bo mają fatalny skład, kupę alkoholu i podrażniają skórę nawet dorosłego człowieka, a co dopiero dziecka. Chusteczkom mówię nie, nie i jeszcze raz nie. Lepiej kupić inne i polecam czytać składy. Chusteczki Babydream skład mają dobry, ale odradzam je dlatego, że są strasznie suche i niewiele się nimi zdziała, za to pieluchy Babydream są bardzo fajne i porównywalne do Dady. Trzecie fajne sprawdzone pieluchy to Tesco Essentials w zielonym opakowaniu.

Gość Mona 85
Pieluchy beznadzieja - pupa była po nich mokra i odparzona. chusteczki ok, choć moim zdaniem najlepsze bambino i bobini.

Pampersy się sprawdzają,natomiast chusteczki to masakra.Ręce są później klejące.

Gość to zalezy od dziecka...
to zalezy od dziecka...na poczatku tez kupowalam oryginalne biale pampki, potem zielone...pomaranczowe kupilam raz i totalny niewypal...potem na kilka miesiecy stanelismy na dada i bylo super, az do czasu kiedy malej zaczely wyskakiwac ropne krostki...po tygodniu pomyslalam ze moze to od pieluch, wiec zmienilam na pampki ponownie i problem znikl...raz jeszcze sie pokusilam na dady (a noz) i znowu wyskoczyly ropne krostki, wiec albo sklad sie zmienil, a moja mala jest alergikiem, albo jakis alergenow dostala wiecej i tak zareagowala no cos drazniacego:/ chusteczki kupuje tescowe Gaga czy jakos tak, biedronkowce za bardzo sie kleja jak dla mnie...

Gość ola stonoga
używałam ich na początku i mam złe wspomnienia. strasznie odparzały więc szybko je zmieniłam na oryginalne pampersy od tamtej pory było zero odparzeń

Pieluchy Dada SA dobre jakościowo i w dobrej cenie-POLECAM,natomiast CHUSTECZKI DADA SA FATALNE !!! moja córcia dostała takiego uczulenia po nich ,cała pipcia w bąblach.początkowo myślałam ze jest to takie dziwne odparzenie lecz po wizycie u lekarza pediatra powiedział ze jest to reakcja alergiczna.nie zmienialismy pieluch bo używamy Dady albo Pampersów i nic się nie działo do tej pory natomiast zmieniliśmy chusteczki z Biedronki "fitti" na 'Dady'.zmiana chusteczek z 'fitti' na 'dady' nie wyszła na dobre ,także STANOWCZO ODRADZAM !

Gość gość
Znam 2 przypadki synechii u dziewczynek po tym zestawie (dermatolog powiedział, że zna ich ponoć więcej). Pieluchy mają skład chemiczny w sumie zbliżony do Pampersów, natomiast chustki są pełne chemii w tym karcynogenów (poza limitowanymi kolekcjami, chyba newborn i cotton coś tam, takie pastelowe). To już z chustek bezpieczniejsze są Fitti.

Żałuję, że używałam dady dopiero od 4ek teraz tylko jedynki pampers będę używać potem dada :-) chusteczki mam sprawdzone huggies i przy nich zostaje :-)

Gość gość
Pampersy ale tylko te dry. Bo na innych sie zawiodlam