Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaagda

bromergon na zatrzymanie laktacji- brała któraś z Was?

Polecane posty

Gość magdaagda

Czy któraś z Was brała. W szpiatlu po porodzie powiedzieli mi, że mam brać przez 7dni. brałam 7 dni, ale jak odstawiłam, po 3 dnaich pojawił mi się pokarm. ile czasu brałyście ten lek zanim całkoicie zanikła Wam laktacja?

Gość odpodpodp
ja zjadlam cale opakowanie nie wiem ile tam bylo tych tabletek...jak odstawilam wczesniej pokarm znowu sie pojawil wiec musial zazyc cale opak.

Gość asdskhjdfjsdkhfgdfkjghdf
Brałam 10 dni.

Gość magdaagda
odpodpodp no właśnie, ale zastanawiam się, czy ta przerwa w braniu nie zaprzepasciła juz tego tygonia brania tego leku i czy teraz to nie jest tak jakbym brała go od nowa? i moze powinnam pozniej brac jeszcze jedno opakowanie?

Gość ja brałam 2 razy
przez 14 dni

Gość mi gin zapisal tak
pierwszy dzien pol tabletki na noc drugi dzien 2 x po pol tabletki kolejne 12dni po 2tabletki na koniec przyjmowania mialam niewielkie wycieki, potem ustapilo...chyba za krotko kazali Ci brac moim zdaniem

Gość magdaagda
mi gin zapisal tak no własnie za krótko chyba.pasowało mi to w sumie, bo bardzo żle się po nim czuję.jak zaczynałam brac nie miałam mleka, a teraz juz samo mi wycieka i boję sie, że zrobią mi się jakie zastoje w piersiach.

Gość mi gin zapisal tak
jmasz laktator? moze jak poczujesz twardosc i bolesnosc odciagnij sobie az do sprawienia ulgi...a nie masz ju bromergonu?

Gość magdaagda
mi gin zapisal tak jeszcze mam na kilka dni, tylko nie wiem czy to wystarczy. lakattora nie mam, ale jak naciskam piersi, to mleko samo wyplywa i tak sobie je "odciągam" co jakiś czas, ale podobno za bardzo tez nie można, bo to własnie pobudza laktacje.

Gość ijkhg
bralam przez tydzien i po kilku dniach od odstawienia troche lecialo mi pokarmu wiez zaczelam pic duzo szalwi i po 3 dniach przeszlo