Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalaMonika

wyjazd służbowy - pomocy

Polecane posty

WItam, jak w tytule, pierwszy raz w swoim życiu wybieram się w podróż służbową do dużej zagranicznej firmy... Nie mam kompletnie pojęcia, jak powinnam się ubrać... Nie chcę wyglądać szablonowo, w sensie czarny/granatowy/szary uniform, i biała bluzka z kołnierzem... Ale tez nie mogę wyglądać "nieprofesjonalnie"... Chciałabym wyglądać elegancko, ale z fantazją, z pomysłem, oczywiście bez przesady... Będę tam z moim szefem, mam umówione spotkanie z panią odpowiedzialną za kontakty z klientami, oraz jej szefem, kierownikiem logistyki. Myślałam o czerwonym akcencie... Np czerwona ołówkowa spódnica w/za kolano, do tego jakaś kremowa elegancka bluzeczka, i czarny żakiet... Ale czy tak wypada..? Jestem osobą szczuplą, aczkolwiek mam dość kobiece kształty... Jeśli jakakolwiek z was ma doświadczenie, i wie jak się powinno ubrać na takie spotkanie, co jest ważne, na co zwrócić uwagę, proszę o pomoc... I z góry dziękuję :)

Gość SamaJa2
Nie ten dział

Gość Skolopędra
No i szykuj się na ostre rżnięcie, więc ubierz się wygodnie, ale o to ci chodzi więc nie masz się o co martwić.