Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalaMonika

wyjazd słuzbowy - pomocy

Polecane posty

WItam, jak w tytule, pierwszy raz w swoim życiu wybieram się w podróż służbową do dużej zagranicznej firmy... Nie mam kompletnie pojęcia, jak powinnam się ubrać... Nie chcę wyglądać szablonowo, w sensie czarny/granatowy/szary uniform, i biała bluzka z kołnierzem... Ale tez nie mogę wyglądać "nieprofesjonalnie"... Chciałabym wyglądać elegancko, ale z fantazją, z pomysłem, oczywiście bez przesady... Będę tam z moim szefem, mam umówione spotkanie z panią odpowiedzialną za kontakty z klientami, oraz jej szefem, kierownikiem logistyki. Myślałam o czerwonym akcencie... Np czerwona ołówkowa spódnica w/za kolano, do tego jakaś kremowa elegancka bluzeczka, i czarny żakiet... Ale czy tak wypada..? Jestem osobą szczuplą, aczkolwiek mam dość kobiece kształty... Jeśli jakakolwiek z was ma doświadczenie, i wie jak się powinno ubrać na takie spotkanie, co jest ważne, na co zwrócić uwagę, proszę o pomoc... I z góry dziękuję

Gość ..Tańczący z Duchami..
narazie cicho....sram

Gość SamaJa2
Zostań przy granatach i czerniach, a kolorowy (np. czerwony) akcent to apaszka, buty, korale, lakier do paznokci. Oczywiście weź jakąś sukienkę czy właśnie czerwoną spódnice na wieczorną mniej oficjalną kolację

Gość Adamos
Organizacja podróży służbowych to nie jest prosta sprawa, dlatego zawsze zlecam to firmie zewnętrznej. I zawsze wychodzi dobrze :)

Gość gość
Up. co do organizacji podróży służbowej, to ja zawsze gdy muszę udać się w taką podróż za granicę to korzystam z usług firmy www.lotnicze.pl Są świetni jeżeli chodzi o pomoc w organizacji podróży służbowej zagranicę. Polecam ich wam.