Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

itakCitonicnieda

MAM JUŻ DOSĆ!!

Polecane posty

termin tuż tuż, bo na 27 Września. ale mam już dość. wiadome wygodnie się śpi bez biustonosza,ale jak spać bez skoro wstajesz mokra? od 18 może wcześniej tygodnia ciąży mam siare/wode.. strasznie wycieka. czy jakbym spuszczała z piersi siare stałoby się coś złego?

Gość Mleko matki
Jak to spuszczała? Ręcznie ? Laktatorem? Myślę że tym przyśpieszysz poród a jeżeli chcesz karmić piersią to lepiej zachowac pierwszy pokarm dla nowowrodka . Ja radziłabym ci robić chłodne masaże piersi (przykładać coś zimnego) by zwężyć naczynia i kanaliki).

nie wydaje mi się abym miala porościągane kanaliki itp. wydaje mi się,że pod wpływem nacisku piersi przez sen wycieka bo jest za dużo. piersi w ciazy urosly mi 4 rozmiary!!!!!!!!!!!!!!

Gość mndjsdsdn
Tu nie chodzi o porozciągane kanaliki ale o to by je zwężyć zimnem . Ja tak robiłam jak ci tu dziewczyna radziła i tak smao robi się już podczas laktacji kiedy kończysz karmienie dziecka :/

i to pomaga? nie wiedziałam o tym, spróbuje. mam nadzieje,że choć raz obudzę się sucha bez pomarańczowych/zóltych plam.. nawet nie wiedziałam,że tak się robi po zakończeniu karmienia ;/ a porodu nie chcialabym przyspieszyć.