Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za noc

Kto nie spi i pogada o byle czym:P

Polecane posty

Jestem z nią ponad rok i jest naprawdę cudna.. Opiekuncza.. Na dziewczyna ułożone w głowie. Ale od tygodnia nie spie.. Dotarło do mnie ze chce założyć rodzinę, mieć dziecko, dom, psa.. Chce moc otwarcie mówić o miłości. A nie ukrywać się, tak jak robię to teraz. Napewno w związku homoseksualnym nie doczekam się potomka a co za tym idzie, nie bd spełniona.

Gość jus dzus
Jej kiedys to kompot z makowek gotowali i swiat byl piekniejszy , a dzis to nam tylko goracy kubek zostal :(

Gość zenek123456777
Dodam główkę czosnku, cukru też nie pożałuję. To mnie wzmocni ! A to wszystko zagryzę lodem w kostkach z wywaru z czili. O !

Gość jus dzus
Malinowa w czasach sexu od poduszki i in vitro - dziecko to nie problem , a za lat kilka pewnie i adopcje dopuszcza !!!

Gość jus dzus
Zenek z czosnkiem to na mrozy - herbatka grudniowa - i umarlego brrrr na nogi postawi !!!

Gość zenek123456777
Malinowa, nie bój się. To nie sen.

Ale widzisz, nie będę mieć wsparcia w rodzinie, nie zachwyca mnie fakt ze dziecko będzie pół moje.. a pol? Mężczyzny którego nie znam.. Dziewczyny normalnie ch### mnie strzela na sama siebie.

Gość Co za noc
jus dzus, już lece :), ale kot taki niechętny do chodzenia on sobie smacznie chrapie-dosłownie na moich nogach :) i mocno by się obraził jakbym go obudziła ;P. Kurcze, widzę, że masz przymusowy celibat jak ja, u mnie na razie 3 dni, jeszcze wytrzymuje :). Przynajmniej z tego co rozumiem to sie odzywacie do siebie jakoś, a u mnie cisza, no przepraszam jest też cześć na powrót z pracy, ale żebym nie była za bardzo w uraczona, to bez buziaka heh ;)

Gość Co za noc
Malinowa juz ma racja, bedzie adopcja na bank dopuszczona :), a jak tak nie chcesz, to moze wez jakiegoś zaprzyjaznonego faceta poproś a co ;). A tak serio, ze hej to zastanów sie czego na prawde chcesz, bo i sobie i tej dziewczynie krzywde zrobisz.

Gość Co za noc
Nie, ble i idź sobie stąd, przecież nie chciałeś gadać ;)

Gość zenek123456777
Dobra, idę gotować tą zupę. Jak przesadzę z teiną to łapcie mnie w sieci. I weźcie maski przeciwgazowe... Nie mam główki czosnku ale znalazłem worek cebuli :D

Gość Co za noc
Zenek powodzenia, tylko taką mniamuśną poprosimy ;). Malinowa wcale tak nie twierdze, po prostu widzę, że nie wiesz czego chcesz, a to nie jest oznaka głupoty :), tylko zagubienia się. Weź sobie "wolne" odśwież myśli, pogadaj z serduchem swoim i będzie dobrze.

Gość jus dzus
Co za noc - odzywamy, odzywamy - nie zbyt czesto , za to zbyt bardzo glosno - a ja szczegolnie :(;, bo juz dluga ta pauza i podladowana estem jak bomba w czerwcowa noc :( Zostaw kota , bo tez glosno do Ciebie przemowi ( jak moj maz ) , chcesz , psa pozycze , tylko oddaj w stanie nienaruszonym ;); Malinowa - wszystkie dzieci nasze sa :) Poczekaj klonowanie sie przyjmie , to wam mala hybryde wyklonuja - dwumatkowa ;)

Heh, ta rozmowa będzie ciezka :) Boże, może jestem typem człowieka co na dłuższy dystans nie może być w związku? Jeej bym się leczyła. Hmmm... A tak z innej beczki, polecasz jakiś dobry film?

heheh, no wszystkie dzieci nasze:) ale za jakie grzechy z dwójka mam :) nie obrażając mojej mamy.. Ale gdybym miała takie dwie.. Boże, zmienny temat :-D pol żartem, pol..:P

Gość Co za noc
juz dzięki uwielbiam psy, zwłaszcza wielkie :), co Ty kota nawet wojna by nie obudziła, a jak go zrzuce to bedzię pewnie jak u Ciebie z mężem, aż Ci zazdroszcze, jak ja bym wolała się powydzierać ahh. Spoko spoko, jeszcze ze dwa dni i wybuchnę, ale bedzie sajgon...:/. Tęsknie za tym durniem moim, ale jestem wściekła, że spi sam co to ma być, nawet nie wiem za co się obraził wiesz jakie to frustrujące? Malinowa obejrzyj sobie "Kobiete z tatuażem":)

Gość jus dzus
Malinowa - nie problem zwiazku - tylko odpowiedniego partnera - pewnie na swoja polowke jeszcze nietrafilas :(

Gość jus dzus
Malinowa - dwumatkowa - w przypadku trwalego zwiazku 2 kobiet !!!

Gość jus dzus
Co za noc - ja z natury spokojna , ale.... A moj mi co dzien obiecuje , tylko potem nie zdarzy nic zaczac , bo misje trzeba dokonczyc :( A probowalas pytanie na kartce podrzucic , bo jak n i e gadacie , to moze choc popiszecie ?

Gość jus dzus
Ide sobie sniadanie zrobic , no zglodnialam w koncu !!! Gdzies powinny jeszcze malosolne siedziec :)

słuchaj lesbijki też ludzie, zapewne wiele polskich tęczowych rodzin smacznie śpi w swoich domach.. A jedna z mam rano zrobi śniadanie pociechom do szkoły.. Żeby druga mama mogła odespać..aczkolwiek dla mnie to ciezka sprawa. Owszem, związek oparty na miłości szczerości i bez zdrad.. Ale na dziecko nie byłabym gotowa. Może tak mowie bo nie znam żadnej homo rodziny.. A może dlatego ze wpojony mam inny model rodziny.. Choć i tak wyszłam za jego granice. Widzisz, zbyt kurcze krótkie jest to życie. Szkoda ze żyjemy raz.

Gość Co za noc
Malinowa, fajny film, książki niestety nie przeczytałam a teraz żałuje, ale cóż czasem nie ma się czasu na wszystkie przyjemności :) Jus, wiesz ja właśnie nienawidze czogoś takiego jak cisza i co może sie mam domyslać o co chodzi, a won na pewno nie, wole, że tak powiem wyfdrzeć się pokłócić się jak należy i później zrobić "co należy";), a tu takie niewiadomo co. Normalnie czytasz mi w myślach, zastanawiałam się czy tak nie zrobic z tą karteczką, ale chodzi o to, że on tak właśnie robi, focha zarzuci i tyle bez słowa, a Ty sie zastanawiaj człowieku o co kaman, gdzie prosiłam go, żeby tak nie robił. Jak proszenie nie wystarczy to nie, się zaprę i nawet choćby miesiąc bede się fochać, a nie odpuszcza, tak dziada oducze, o ile wytrzymam. Jak można tak żyć, to nienormalne, nerwy nas obojga zjedzą.

Gość Co za noc
Smacznego jus Maliowa jakie krótkie, dlugie tylko trzeba umiejętnie nim zarządzać :). Może spróbuj poszukać jakiejś rodziny homo, jak to określiłaś, może uda Ci sie z nimi pogadać jak to u nich wygląda.

Apropo ostatnio był odcinek super niani.. Dziewczyny jak ja się zdziwiłam.. Jedna była mama a druga ciocia :) szkoda tylko ze w średnim świetle przedstawiły taki dom, aczkolwiek ... Można? Można. :)

Gość Co za noc
Pewnie, że można. Chyba widziałam ten odcinek :), a durna nabrałam się na tą ciocie ;)

Gość Co za noc
To miło, że telewizja się tam pojawiła mimo, ze przedstawili to jak przedstawili(za duży szok pewnie dla ludzi byłby). A no mały mały :)