Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senny_30

Mial byc tylko sex a...

Polecane posty

Gość senny_30

niespodziewanie zmienilo sie w to w pelen namietnosci zwiazek.Mialo byc tylko od czasu do czasu bzykanie, ale uczucia przywalily gdzies z boku jak grom z jasnego nieba. Nie potrafie funkcjonowac tak jak wczesniej. Wszystko zmienilo swoj sens i nabralo innych barw. To co cieszylo wczesniej juz niezadowala i na na odwrot. Psychika rozdarta. A logika podpowiada cos zupelnie innego. Otwarte nowe choryzonty chca wciagnac coraz dalej. Najgorsze jest to ze sa tylko drzwi z napisem wejscie i wyjscie i nic oprocz tego. I brak odpowiedzi...

masz 3 wyjścia: 1. zostawić żonę i i ść do kochanki i rozpocząć nowe zycie-bo jest krutkie. Wziąć ślub i poczekać aż znowu Ty się jej znudzisz lub ona Tobie. 2. Poczekać jakiś czas, około 2 lat aż Ci minie i dalej będziesz szczęśliwy w starym związku. 3. Siedzieć dłubać w nosie i ościanę to...

Gość senny_30
To trzecie nie wchodzi w gre.!:).. Plaster111.. odpowiedziales schematycznie..przewaznie tak jest jak spojrzysz na to okiem pesymisty. Jednak istnieje mozliwosc nowego lepszego zycia...To tylko pytania bez odpowiedzi. Do momentu wyboru.

Gość senny_30
mieliscie cos podobnego? dokonaliscie decyzji? trafnych decyzji?????

Nie wierze w sex bez uczuc...predzej czy pozniej sie one pojawiaja, tymbardziej jesli w gre wchodza regularne spotkania. Musisz zadecydowac czy zostajesz w dotychczasowym, bezpiecznym dla Ciebie zyciu, czy podejmujesz ryzyko i na nowo ukladasz sobie zycie :) A to juz zalezy od sytuacji w jakiej jestes. Jesli zostaniesz tam gdzie jestes predzej czy pozniej zapomnisz :) Ale watpie czy cokolwiek bedzie juz tak jak kiedys :)

Gość senny_30
Zapomniec nie bede w stanie, poniewaz moje zycie obrocilo sie o 180 stopni i wstrzasnelo w fundamentach. Wiec pewnie wszystkie te chwile i sytuacje niodwracalnie odbija pietno w mojej psychice. Wymazac juz sie nie da! I nic nie bedzie takie jak kiedys. Moze pelna izolacja od wszystkich i wszystkiego bedzie w stanie zabic we mnie to wszystko.. Tyle ze zabije tez te dobre rzeczy.

Gość kasia123451
ja również Ciebie rozumię , mam męża i wplątalam sie w romans . z kochankiem moim rozumię się o niebo lepiej , on mnie kocha . zawsze zrozumie , mąż nie . chciałabym z nim być ale nie mogę bo teraz własnie wybudowaliśmy dom , niby mogłabym być szczęsliwa , ale nie jestem .

Po pierwsze to z tym tematem na uczuciowy, a nie erotyczny, bo zamiast robic sobie poprawic humor od rana, to chce mi sie plakac. A po drugie....nie znosze niezdecydowanych facetow :O Albo w ta strone, albo w tamta, albo tkwij w tym w czym jestes, ale sie zdecyduj :) Przepraszam, ze bylam troche niemila, ale wkurzaja mnie faceci choragiewki :)

Gość senny_30
z reguly jestem zdecydowanym facetem! A i masz racje ze temat na uczuciowy bardziej pasuje a nie erotyczny! Ale teraz mnie wszystko przeroslo i stalem sie slaby.

senny...miałem tak jak Ty...rozwiodłem się z żoną ( dobrą kobietą ) i ożeniłem z tą drugą...po latach okazało się że życie wyrownało moje "rachunki" zostawiła mnie...i tak jest w większości przypadków...decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie...ale pamiętaj, z czasem "oczrowanie" minie, przyjdzie proza życia, co wtedy zrobisz ??? Pomyśl kiedy masz jeszcze czas...życzę powodzenia

Gość senny_30
w tym wypadku zaden alkohol nie pomoze! Bo jestem o krok od szalenstwa, a to pomoglo by w popelnianiu bledow...

Gość senny_30
YXXXY - wiem ze przewaznie sytuacje potrafia sie odwrocic i czesto ma to miejsce! ale czy nie bylo warto dla tych paru lat?? nie byly one wyjatkowe?

Gość senny_30
wlasnie ze nie mylisz sie Niebieska.

senny jezeli cię to pocieszy to powiem ci ze ja też nie mam odwagi odejsć od męża. nawet nie chcę!! kcham go, jest fajnym partnerem życiowym, tylko sex nie jest taki jaki bym chciała. z kochankiem sex jest wyśmienity i nie tylko on. rozmowy są zupełnie inne... ale wiem ze nie chcę z nim być na codzień, bo wiem ze nie pasujemy do siebie zyciowo. inne priorytety, inne pasje, inne przyzwyczajenia zabiłyby NAS...

Ja tam wole pic, po alkoholu jestem kreatywniejsza, latwo podejmuje decyzje, szybciej nawiazuje kontakty i robie to na co mialam zawsze ochote, a zazwyczaj brakowalo mido tego odwagi :classic_cool: Tobie tez polecam, alkohol dobra rzecz...rozwiazuje konflikty :classic_cool: Alfi dzis nie, ale dziekuje :) Chociaz nadal niewiem kim jestes ;)

Gość senny_30
jedyna oryginalna -widzisz u mnie jest troche inaczej bardz duzo rzeczy pokrywa sie. Boje sie tej nieprzywidywalnosci dnia jutrzejszego.. Niebieska- alkohol uzewnetrznia skrywane w czlowieku zachowania o uczucia -to fakt!!ale nie chcialbym byc odwazny tylko po alkoholu - bo to wszystko straciloby sens.

Gość senny_30
chcialbym zyc tym mottem: " Dream what you want to dream, go where you want to go, be what you want to be. Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do."

Gość senny_30
bede teraz walczyl z moim drugim ja .. Zeby moc wybrac optymalnie!