Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .szczęśliwa.

Staraczki wrzesień - październik 2012

Polecane posty

Gość .szczęśliwa.

Czy są może jakieś mamy które planują powiększyć swoją rodzinę? Chętnie porozmawiam:) My z mężem również staramy się o maleństwo... W tym miesiącu raczej nie wyszło. Okresu nie dostałam ale wszystkie kilkanaście testów które robiłam wyszły negatywne. @ więc chyba przyjdzie lada dzień.

Gość makatka03
witam :) nam też się nie udało w sierpniu, wczoraj dostałam @. A tak sobie wymarzyłam majowe dziecko ;) na rocznicę ślubu. Więc będziemy próbować dalej, to będzie dopiero 2 cykl

Gość .szczęśliwa.
Ja dosłownie 15 minut temu dostałam okres... także ciężkie noce przed nami za dwa tygodnie;) Tylko coś cykle mi się rozregulowały - wcześniej równo co 28 dni a teraz 34 dni.

Gość makatka03
ja też mam ostatnio długie 34 dniowe cykle (kiedyś bywały 30 dniowe), więc następna szansa raczej ok. 25-26.09

Gość makatka03
szczęśliwa - staracie się o pierwsze dziecko czy o kolejne?

Gość .szczęśliwa.
o czwarte a ty?

Gość makatka03
wow :) rzadko się teraz spotyka takie liczne rodziny. Szczególnie jeśli jest to wybór, a nie przypadek. U nas skromie - byłoby to 1 ;)

Gość ma-rysia
ja od marca się staram ale coś nie wychodzi ;( w tym miesiącu też nie wyszło... czuję że @ przyjdzie za kilka dni

Gość niechce mi się myśleć
Szczęśliwa- zrobiłaś kilkanaście testów przed terminem miesiączki? Buahaha po 3 ciążach w ogóle nie wiesz o co z tym kaman,i że tak na serio tak szzbko sie nie zachodzi?

Gość Karolka:)
No my z mężęm też się staraliśmy w tym miesiącu ale co z tego wyjdzie to się okaże @ mam dostać 16.09 więc w niedziele się sprawa wyjaśni

Gość Karolka:)
jest tu jeszcze jakaś staraczka?

Gość makatka03
ja jestem:) zaglądam codziennie, ale tylko podczytuje. Pisać narazie nie ma o czym. Wczoraj skończył mi się @, teraz czekam na kolejną szansę, która przy długich 34 dniowych cyklach będzie ok. 25-26.09, więc dopiero za 2 tyg.

ja byma juz nastaraczkach wakacyjnych, nie udalo sie wiec chetnie do Was dołaczę. Staramy sie pół roku, z tym że ostatnie 3 miesiace tak "porządnie". Mam problemy z hormonami, w zeszlym miesciacu mialam 6 cm torbiel na jajniku. Nie wiem kiedy mam owulacje czy w ogole mam ?? nie znam terminu swoich okresow ( cale zycie bardzo bardzo niereguralne).