Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desceeentraadaa

Planowanie ślubu a pieniądze

Polecane posty

Gość kataryniaraa
A u nas było trochę od dup*** strony. Najpierw uzbieraliśmy pieniądze. Później zamówiliśmy salę i zamieszkaliśmy razem. A na samym końcu były zaręczyny:) Od momentu zamówienia sali do ślubu były 3 miesiace:)

no to u nas podobnie. moja rodzina nie ma kasy i od zawsze mowili nam ze jak bedziemy chcieli cos robic to skromnie bo oni nie moga nam pomoc niestety i jak to rozumiem, zreszta my jako para mamy wiecej pieniedzy niz moi rodzice. za to ojciec mojego narzeczonego (pisalam wczesniej o tesciu ale to tak naprawde maz jego mamy) to na wesele corki (siotry narzeczonego) wylozyl 90 tys zl!!! (tak, nie przeliczylam sie niestety). mieli bardzo bogate wesele. wszystko tip top. nam juz niestety zabraklo zeby chociaz na garnitur wylozyc czy cokolwiek, pierdole jakas (tak samo jak obiecal nam wozek dla dziecka ktorego sie nie doczekalismy, dziecko sie urodzilo i bylo bez wozka poki sama nie kupilam na 2 tygodnie po narodzinach a przypominac mi bylo glupio). tak juz jest w rodzinie..

Jesli zgromadzicie juz środki na wesele, przygotowania polecam rozpocząć od odwiedzin serwisu gdziewesele.pl Znajdziecie tam najwięcej ofert sal weselnych, zespołów, fotografów itp:) polecam! http://www.gdziewesele.pl/

Gość gość
OH ja nadal zbieram ale ciągle cos , albo auto zepsute albo dom do remontu. Ale tanie inspiracje czerpie z instagrama , jest tan Fanny profil weselnyczas dużo rzeczy zapomnianych przeczytalam właśnie tam