Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie facet realista

Oto mój ideał kobiety

Polecane posty

Gość faceci mówią
ma dobrze pasować do wystoju wnętrza jego domu :D :D

ja mysle że w zwiazku każdy ma swoje miejsce

Gość autorze topiku a teraz
Lornetnik -- nie umiarkowanie mądra tylko wkurwiają mnie takie nędzne wypociny jak autora topiku!!Co kobieta sie nie moze wkurwic???? No pewnie,ze nie,ma byc tez ulegla przeciez:oJa pierdole,czy my zyjemy w krajach islamskich???

Gość mam_ba
ok mądrego ale jak? - życiowo, z dyplomami czy też może nie za mądrego żeby do niej pasował? jaki inteligentny i dojrzały emocjonalnie pan chciałby swoje życie spędzić z " nie za mądrą kobietą"?

Raczej nikt nie lubie rozkrzyczanych, narzekajacych i zrzędzocych kobiet tak więc opanowanie i spokój i rozsądek jest tutaj wskazane.Moze i nie jestem zbytnio mądry ale nie o tym tutaj mowa, trzymajamy sie tematu:)

Gość e4grgewfgwe
jak kobieta ma być wąska w barach i mieć jednoczesnie obwód pod biustem duży?

Gość autorze topiku a teraz
"A więc dlatego tak duzo o wygladzie napisałem gdyz to najwiekszy atut u kobiety, od myslenia powinna miec madrego faceta" no kurwa,rece opadają:o spadam z tego topiku ,bo aż zal to czytać:o

Zauwazyliście, że w dzisiejszych kobietach za duzo agresji?

Gość buahahah dobre ehehehe
jak kobieta ma być wąska w barach i mieć jednoczesnie obwód pod biustem duży? :D dobre pytanie:D

chodizlo o to aby nie były barczyste

Gość w dzisiejszych kobietach za
dużo jest agresji,no bo jak tu się nie wkurzać czytając takie chore wymagania o kobietach,że ma być przede wszystkim ładna,a mądra to już niekoniecznie:o

jakbym napisał ze jednoczesnie madra i wybitnie inteligentna to chyba za duzo bym wymagał co??:P

Gość mam_ba
ale może autor też mądrością nie grzeszy stąd taki ideał - druga pusta połówka

Gość Małgosia 33
A jak się zestarzeje to następna. A co. Byle mi było dobrze. Byle mój chuj miał zabawę. Ale z Ciebie pustak. Płytki jak kałuża na pereca.

Gość faceci mówią
ja pierdolę :D :D tyle w temacie :D

Nad urodą się roztkliwiasz autorze, a tylko 1/5 tekstu dotyczy osobowości. Uroda mija i co wtedy?

Dobra dziewczyny widze że tutaj takiej nie znajde, sama agresja, wyzwiska i chamstwo a moralizujecie mnie, może czasem warto poczytac co sie pisze??? żegnam miłe panie

Gość mam_ba
nie można mieć wszystkiego, trzeba mieć jakieś priorytety a nie łapać wszystko - takie rzeczy tylko w polityce się udają

Gość jakieś monstrum
nie wyobrażam sobie kobiety znoszącej stanik z oznaczeniem 75 i mającej jednocześnie wąskie bary, to się wyklucza

Gość 444
Tylko Siwiec! :)))

Gość mam_ba
a w ogóle po co ładnej laluni mądry facet- lalka wybierze bogatego skoro jest umiarkowanie mądra

Gość Małgosia 33
Przez takiego chuja jak Ty cierpię. Niechcący się oszpecilam u fryzjera a on mnie odepchnal na przeszło pół roku. Pojąć nie mogę jak taki drobiazg-w końcu włosy odrosna-mógł doprowadzić do aż odtracenia. Kochający mąż. Koń by się usmial. Ile łez wylałam a ten debil podchodzi do tematu jak najbardziej naturalnie. Bo kobieta ma być piękna. Ja raczej go rzuce. Mąż nie mąż ale życia sobie nie chce zmarnować z takim pustakiem. Jestem w takim szoku że ten wykształcony człowiek tak mnie traktuje. Podobno kocha. Chyba siebie. Chuj pospolity i tyle.

coś w tym jest. ja swojej laluni powiedziałem że jak przytyje to jej pomacham na do widzenia

Gość Małgosia 33
Ok. Ale taki esteta nie powinien się żenić. Niech skacze z kwiatka na kwiatek skoro tylko piękno się liczy a uczucia są na drugim planie.

Gość w dzisiejszych kobietach za
:D

Gość te verde unplugged.
Autorze, wez przyklad z loternika, powiedz kobiecie ze jak przytyje lub za ktrotko zetnie wlosy to pa pa. Jesli zostanie, to bedzie co najwyzej 'umiarkowanie madra'. Dwa w jednym.

Ponadto wg mnie pewne cechy się kłócą: pewność siebie - skromność/spokojne usposobienie poczucie własnej wartości - uległość Nie istnieje osoba łącząca w sobie takie zestawienie, zawsze mocniejsza/słabsza strona charakteru bierze górę nad innymi cechami... No nieważne. 🖐️