Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem głupia pała

ale wpadłam ! pomocy! co robić! kurde, kurede, kurde!!!!

Polecane posty

jutro jest śloub brata mojego chłopaka i mój chłopak jest świadkiem. jego brat kazał mu wczoraj odebrać obrączki od jubliera, ale że nie mógł poprosił akurat o to mnie bo mialam po drodze z pracy!!!:o k*rwa! k*rwa! ale ze mnie tępa pała:o zgubiłam je. nie wiem gdzie, nie wiem jak:o wczoraj przeczesaliśmy całe mieszkanie wzdłuż i wszerz, i z powrotem. samochód ze 3 razy. chłopak jest na mnie wku***ony bo nie wie co powiedzieć braktu. rozpierdoliłam im ślub. !!! co robić! pomóżcie:o

Gość ixyyyyyyyyyyy
rozstan sie z chlopakiem to on wtedy bedzie mial problem a po slubie znowu sie zejdziecie tak to jest jak sie czegos samemu nie zrobi tylko przekazuje komus do zrobienia i ten daje komus, itd.

naprawdę bardzo śmieszne:o czy nie można jakoś zrobić na nowo tych obrączek na szybko, jubiler ma gdzieś chyba zapisane wytyczne co i jak:( jezu jaka jestem głupia, jak ja spojrzę im w oczy!

Gość jasek
mozna tępa sztrało tyle że zapłacicie 3 razy wiecej🖐️

poradźcie:( po pracy poszłam do jubilera, obrączki schowałam do torebki, potem pojechalam na zakupy do rossmana i wróćiłam do domu. w torebce schowałam zakupy z rossmana. w domu wyjęłam je z torrebki. jak chłopak wrócił to już ich nie bylo. Ku**wa gdzie mogą być?

No powiem Ci faktycznie.. Ja bym była zła na swojego brata, bo to on nie mógł odebrać obraczek i poprosił Ciebie. To zapytaj u jubilera, może coś da się zrobić?

Gość fgreryyhay
buahahahaha, co za pała z ciebie:D:D:D

3 razy więcej:o skąd ja wezmę tyle pieniędzy:o

Gość hdftsu
bez jaj, mało obrączek w sklepach? Idź do tego jubilera i kup takie same i po sprawie.

Ja bym była wściekła, jakby mi ktoś dzień przed ślubem powiedział, że nie ma obraczek.. :)

Gość jasek
a złodziej je własnie goni u pasera :D:D:D

Gość gdzies musza byc
szukaj na spokojnie, a sie nie denerwuj! ja tez nie jeden raz czegos szukalam kupe czasu, a sie okazalo, ze lezalo prawie na widoku :D

tak tylko to były robione według ich projektu, jakieś durne połączenie białego i żółtego złota, grawer, jakies kamyczki:o nei znajde takich. w zyciu

Gość jasek
ja ostatnio czegos szukalem a mialem to w rece:D

kuźwa!!!😭 nawet myślałam, że pies mógł je połknąć:o całą noc nie spałam bo przeczesywałam pokój, samochód, byłam przed jubilerem, nie było tam ich, w rossmanie nikt nie zgłaszał znalezienia obrączek:o

Gość 645645764
dobrze zrozumiałam, przyszłaś do domu, wyjęłaś obrączki, położyłaś na stole razem z zakupami z Rossmana a potem ich już nie było? Zobacz w koszu na śmieci, cz nie wywaliłaś ich np. z reklamówką.

tak ku**a , jeszcze posądźcie mnie o prowo:o pomocy!!!

Gość słoik Winiary
prowokacje trzeba umieć robić :classic_cool: na pewno w takiej sytuacji siedziałabyś na kafeterii, pierrtoliła 3 po 3 i wysyłała posty jak dzika :D:classic_cool: byłabyś zbyt zestresowana poszukiwaniami 🖐️

Gość ente
ja często szukam telefonu a okazuje się, że przecież właśnie gadam przez tele :D

Gość kocia arystokratka
Przecież to czyste prowo, ale całkiem zabawne 4,5/10

nie wyjmowałam ich w ogole z torby, tak mi sie wydaje, ale mogły sie zawieruszyć w zakupach, zaplatać w chuście ( też schowałam do torby), wypaśc jak wyjmowałam z torby portfel! mam taki metlik w glowie:o

Gość take it easy.....
Ja pierdziu nie zazdroszczę sytuacji,może ci w sklepie ktoś je zawinął? Sprawdź każdy zakamarek torebki może wleciały gdzieś w jakąś dziurę i są na dnie. A jak nie znajdziesz to nie widzę innej sytuacji jak kupienie innych podobnych i oczywiście poinformowaniu głownych zainteresowanych o całej sytuacji.

Gość domi nika
pomódl sie do sw. Antoniego a tak poza tym - jesteś pewna, że zabrałaś od jubilera te obrączki? że w roztargnieniu ich tam nie zostawiłaś?

byłam, pytałam ochroniarza, mowil ze nic nie znaleziono. pochodziłam trochę i nie było ich😭

Gość jakbym ja miała taki problem
to zwołałabym całą rodzinę i chłopaka żeby pomogli mi szukać a nie zakładała topiki na kafe :O Zresztą kto to widział żeby młoda para nie miała jak i kiedy odebrać obrączek i dzień wcześniej kazała bratu odebrać. Sami są głupi i nieodpowiedzialni. Kazdy z nich ponosi taką samą winę za to że się takie coś z obrączkami stało. Kto normalny zamawia zwydziwiane obrączki i na ostatni dzień przed ślubem nie ma czasu ich odebrać. Ściema i tyle