Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czego chce

problem z mezem

Polecane posty

Gość nie wiem czego chce

Witam mam problem a mianowice to to ze nie moge dogadac sie z mezem. Jestesmy krotko małżenstwem i juz nie umiemy ze soba rozmawiac. Kiedys bylo inaczej a teraz maz traktuje mnie czasem jako zlo konieczne żeby cos mi powiedzial jak spedzil dzien itp musze to z niego wyciagac a ja mam tego dosc, nie rozmawiamy praktycznie o niczym a kazda moja proba powaznej rozmowy o problemie konczy sie kłotnią , mam juz tego dosc, dosc dopytywania sie o wszystko, czy wy tez uwazacie ze jesli maz konczy prace o 15 a do domu wraca o 19 i co sie pozniej okazuje byl u swoich rodziców nie ma sensu powiadomic zony o tym ? czasem mam wrazenie ze kogos ma zawsze sie zastrzegal ze nigdy mnie nie zdradzi itp ale sama juz nie wiem co o tym myslec :(

Gość nie wypytuj na sile
o nic nie pytaj jeżeli on wraca o 19, ty wróc o 20 .. choćbys miala chodzic i ogladac wystawy sklepowe tez sie nie tlumacz i czesto wychodz sama ogolnie zajmij sie soba i przestań kolo niego skakac i domagac sie rozmowy

Gość nie wiem czego chce
z tym wychodzenie to jest maly problem poniewaz mamy male dziecko

Gość Co za noc
Dkoładnie, powinnaś wracać od chociażby godzine później od niego, żeby sie zastanawiał gdzie byłaś i że masz lepsze rzeczy do roboty niż warować i czekać aż wroci do domu, żeby wybłagać go jak minął dzień. Faceci lubią niezależne laski i które mają jakieś swoje zajęcia, a nie tylko on i basta. Także głowa do góry i wychodzisz dzisiaj z domu Kobieto :)

Gość Co za noc
Podrzuć dziecko Mamie albo jakiejś przyjaciółce, ciotce i wynocha z domu :).

Gość zawiez dziecko do jego
rodzicow,,, dziadkowie sie uciesza przynajmiej powinni a maz sie zdziwi:D