Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grindkis

Mój mąż jest mną znudzony

Polecane posty

Gość grindkis

Z resztą nie dziwię się ja sama sobą jestem znudzona dopiero od października zaczynają się moje obowiązki teraz siedzę w domu z dzieckiem całymi dniami moją jedyną atrakcją są spacerki po osiedlu. Mąż jest w domu tylko w weekendy pracuje a jak już jest to właśnie nie jest jakoś specjalnie mną zainteresowany. Staram się fajnie wyglądać ale on jakoś nie patrzy na mnie z pożądaniem , niewiele rozmawiamy bo on sam też nie nalega. a ja w tygodniu zapuszczam się nie chce mi się nic tylko rozmyślam brakuje mi jakiegoś miłego słowa a tak to usycham. właśnie się dowiedziałam że nie będzie go na weekend ręce mi opadły.macie jakiś plan B?

musisz przelamac rutyne i zaplanowac jakies wspolny wyjazd, wyjscie tylko we dwoje

Gość MAREK MIECHo
moze maz ma kochanke

Gość Petuniaaa5
Mężczyźni bardzo lubią jak się ich od czasu do czasu zaskoczy. W weekend kiedy mąż przyjedzie podrzuć dziecko do babci, kup sobię sexi bieliznę, zrób kolację, dookoła pełno świeczek, powiedz mu jak bardzo go kochasz , jaki jest męski i jak cię bardzo podnieca. Na pewno tego Wam brakuję. spróbuj ! Może to być strzał w dziesiątkę :) POWODZENIA!!

Gość jakiś wyjazd by sieprzydał
albo sie za siebie weźmiecie, albo to wszystko bardzo szybciutko pierdolnie delikatnie rzecz ujmując. To jest związek weekendowy i nic dobrego z tego nie wyniknie.

Gość grindkis
rzecz w tym że teraz zamierzam odpuścić trochę bo czuję że to ja za bardzo się narzucam z rozmową ,propozycjami wyjazdu , dotykaniem.. Mam przeczucie że mu się znudziłam niestety..Chciałabym żeby on teraz przejął inicjatywę i się postarał .

Gość zajmij się czymś
on to się już chyba postarał. Wróżę zauroczenie inną, a może i coś więcej.

Gość Petuniaaa5
Zrób tak jak Ci napisałam . Jeśli to nie pomoże to coś jest z nim nie tak albo po prostu ma kogoś. Ale nie przekonasz się dopóki nie zrobisz w waszym małżeństwie czegoś innego!! postaraj się!

Gość eiruhruhroui
Jak odpuscisz, to bedzie poczatek konca. Nie masz dawac propozycji, tylko sama dzialaj. Przypuszczam, ze maz po calym tygodniu praccy jest zmeczony i nie mysli o tym, zeby Ci slodzic, czy randki wymyslac, a chce tylko spokoju i odpoczynku. Dzialaj, zrob kolacjje, zaplanuj wyjscie, zaskocz meza :)