Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaa

Czy tabletki anty utrudniają odchudzanie?

Polecane posty

Gość ewaaaaaaaaa

Od tygodnia sie odchudzam i ćwiczę, ale nie widzę nawet najmniejszego rezultatu. Biorę tabletki Regulon, może to przez nie nie chudnę? Kiedyś jak dwa dni mniej jadłam to od razu miałam płaski brzuch a teraz jak był balon tak jest nadal...

Gość a z tarczycą u Ciebie ok
?

Gość ciekaaaawe
KURWA TĘPOTO dostałaś już odpowiedź, co za tępa strzała .

Gość Minnie - Mouse
Sprzyjają zatrzymywaniu wody, a u niektórych tyciu.

Gość ciekaaaawe
Jak sobie pomyślę że taka tępota wychowuje przyszłość polskiego narodu to mam zamiar otworzyć wysyłkowy sklep że śliskimi kocykami.

nie lacz odchudzania (tabletki odchodzajace mam na mysli) z tabletkami anty bo wynikiem takiej "wybuchowej mieszanki" moze byc ciaza... ja sie wlasnie tak odchudzalam (3miesiace) i teraz jestem w 18tc :)

no akurat tak sie sklada ze tabletki na odchudzanie moga miec wplyw na tabletki antykoncepcyjne (tzn oslabic ich dzialanie) takie informacje uzyskalam idac do lekarza ginekologa z wieloletnim starzem wiec nie rozumiem o co chodzi? jak CI cos nie pasuje to wybierz sie do lekarza ginekologa i sie zapytaj jak to dziala :)

Gość ciekaaaawe
Nie tylko ciąże mogą wywołać ale udar - ale wtedy nie miała być dylematów bo śliniła byś się do końca swoich dni na OIOMie :o

jak sie wczeniej nie pomyslalo to ma sie skutki i nastepnym razem bede widziala ze to nie idzie ze soba w parze :D mimo wszystko bardzo sie ciesze ze jestem w ciazy :)

Gość ciekaaaawe
Tylko więcej nie błyszcz wiedzą wyniesioną "po fakcie" z gabinetu , bo to dobrze nie wygląda :]

no wlasnie czlowiek uczy sie na wlasnych bledach prawda? a skoro doswiadczylam czegos takiego to moge "ustrzec" przed "niechciana ciaza' kogos innego wiec nie rozumiem o co CI chodzi, to tylko dobra rada, o ktorej sie dowiedzialam po fakcie, ale jak to mowia "lepiej pozno niz w cale" i gdyby nie fakt ze mam brak @ to w zyciu bym nie przypuszczala ze jestem w ciazy, poniewaz ciaze przechodze rewelacyjnie :) aaaa i ludzie pisza tu aby sie kogos poradzic lub o cos zapytac wiec uszanuj to