Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie napalonazona

ja mam ochote a ON nie!!!

Polecane posty

Jako kobieta mam swoje potrzeby!! Moj mąz zrobil sie leniwy, w łózku!! co wieczór mam ochote na igraszki z Nim.. a On,, odwraca sie plecami i zasypia.. Nic na Niego nie działa:/ Kidys kochalismy sie kilka razy dzienie... a teraz, raz na MIESIAC!!! nie jestem gruba i brzydka.. nie wiem co mam sadzic i jego zachowaniu.. Przyblizam sie do niego, całuje po plecach, dotykam go.. wtedy reaguje, i On mnie dotyka, całuje... jest miło.. ale jak juz zrobie mu przysłowiowego ''loda" robi to samo... po skonczonej grze wstepnej, odwraca sie i idzie spac.. czuje sie jak dziwka... ja mam z tego jakąs mała przyjemnosc, podczas gry wstepnej napalam sie jeszcze bardziej.. a on... co mam zrobic zeby zaczac i skonczyc.. A nie tak oooo :(

Gość wylotkaaaa
coz twoj maz juz cie nie kocha i nic tego nie zmieni, ja mam tak samo z partnerem jak kcohalam to moglam uorawuiac seks 10 razy dziennie teraz juz go nie kocham wiec wymyslam bole głowy itd byle by sie ode mnie odwalił

własnie stoi.jest twardy... ale mąz woli isc spac niz sie ze mna pokochac

Gdyby mnie nie kochał to nie był by dla mnie taki jak zawsze, dobry i uczynny.. tylko ten seks... jestesmy młodym małzenstwem i jestesmy bardzo szczesliwi... moze to przez to ze jestem w ciązy.. Powiedział mi raz ze boi sie o malenstwo..

Gość wylotkaaaa
poranny nie koniecznie tak jest, ja nie zdardzam ale seks moze dla mnie juz nie istniec. on rpzestał mi sie podobać, juz nie kreci jak na poczatku. po 10 latach razem marzę o osobnym łózku miałabym swiety spokuj

byłam i jestem jego jedyna kobieta.. na pewno mnie nie zdradza!! :D ufam mu bezgranicznie :)

Gość rgrgrerrt
No cóż, moja teoria się potwierdza. Człowiek nie jest monogamiczny. Autorko, pewnie jesteś nadal atrakcyjna, ale mimo wszystko mąż mógł się Tobą znudzić. Gdyby wrzucić mu do łóżka cycatą blondynkę pewnie nabrałby ochoty :O

dla mnie dziwne, musze przyznac, że teraz podczas ciazy mam ogromna ochote.. Pewnie robie z igły widły, ale brakuje mi seksu.. nie bliskosci, bo przytulamy sie i całujemy. Ale seksu, gorącego szybkiego seksu!

cycyata blondynke ma na miejscu.. nie wiem juz sama.. odpuszcze chyba :/

Gość wylotkaaaa
ile jesteście parą?ile lat?

3 lata minęlo 13 lytego br :) A czy to ma cos do rzeczy?:)

3 lata minęlo 13 lutego br :) A czy to ma cos do rzeczy?:)

Gość wylotkaaaa
tak ma bo po 5 latach zwiazku jest tylko coraz gorzej u ciebie to 3 lata wiec przypuszczam ze cie zwyczajnie nie kocha i nie podniecacsz go rpzez to

wylotka- chcesz za wszelka cne wmówcie mi ze mnie nie kocha. Bo Ty tak miałas jak nie kochałas.. Jestesm w ciązy.. On pracuje po 10 godzin dziennie, wiec mam prawo myslec ze to równiez ma wpływa na to ze on nie ma ochoty na seks... po co by sie ze mną zenił??? po to zeby 3 miesiace po slubie przestac mnie kochac?? logiki...

Gość wylotkaaaa
a co w tym dziwnego by było? mieszkanie razem to juz zupelnie inna bajka i mozna sie wtedy odkochac w pół roku

mieszkalismy ze soba przed slubem i jakos nadal chciał wziac slub i w ogóle... jak pisałam wczesniej, jestesmy ze soba szczesliwi..

Gość prawictwo pospolite1
bo robisz mu loda do konca i dlatego nie ma pozniej ochoty . A jak chcesz go podniecic to zrób striptiz , albo dotknij go po plecach .

Gość prawictwo pospolite1
po striptizie bedzie podniecony i gotów zeby ci wsadzic w otwór miedzy nogami . Po lodzie nie bedzie miał ochoty na to . Facet po orgazmie nie ma ochoty na seks. Proste ?

Gość joannaaaaaaa198666666
ja mam podobnie autorku. jestesmy malzenstwem od 2,5 roku i mąż rzadko ma ochote na seks, nieraz chcialabym zeby bylo cos spontanicznie a nie zawsze tak samo czyli przed spaniem zazwyczaj przy zgaszonym swietle.. Jestem zgrabna, seksowną kobieta wiec dziwie sie ze on tak rzadko chce sie kochac a ja jestem wiecznie napalona na niego. Ale u nas nie bylo tak jak u Was, u nas od poczatku chodzenia bylo tak ze on nie chcial sie kochac codziennie tylko najlepiej raz w ciagu tygodnia...dla mnie to byla masakra bo mam swoje potrzeby i jestem bardzo namietna babka i bylam wiecznie wkurzona ze np.lezymy i on zasypia zamiast sie kochac... Ale juz sie po tego przyzwyczailam... Moj maz poprostu chyba ma taka naturę, chyba libido niskie czy cus. Nie raz mowie mu w zlosci ze sobie znajde kochanka jak on tak rzadko sie bedzie chcial kochac czyli raz w tygodniu. I jak tu zajsc w ciaze??

Gość joannaaaaaaa198666666
i nie zgodzę się z komentarzami że pewnie mu się znudziłaś czy coś bo to wcale nie o to może chodzić. Poprostu nie ma tak często ochoty jak Ty, może jest zmęczony po robocie i to całe libido może mieć niskie...

Gość mlodazona7823739
ja mam ten sam problem z mężem. 5 lat temu mogliśmy sie kochać po pare razy dziennie, bo głównie on tak chcial, teraz role się odwróciły, to ja pragnę seksu bardziej a jemu sie nie chce, bo jak twierdzi jest zmeczony po robocie. Na pewno nie ma innej kobiety, tego jestem pewna, a na co dzien jest dla mnie czuly i troskliwy. Myślę że po prostu juz go tak nie pociagam jak kiedys, smutne to i bardzo mi przykro z tego powodu.

mam nadzieje ze to przez to ze jest zmeczony po pracy.. kiedys kochalismy sie prawie codzienie.. i było cudownie.. ale czasem mam taka ochote ze sama bym niego wlazła i go zgwałciła :) leżac koło niego nie wytrzymuje.. staja mi sutki, robi sie mokro... Mąz widziac te zmiany nie mógł sie powstrzymac.. a teraz złapie mnie za piers i koniec... Moze go nie pociagam :-/