Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neeeyla

BRZYDKA CERA! WYBÓR PODKŁADU!

Polecane posty

Gość Neeeyla

Witam, chciałabym się doradzić co do podkładu. Wypróbowałam już różne, niestety tylko te w cenie do 20zł, bo tylko na takie mogłam sobie pozwolić, niestety nie znalazłam nic dobrego :( Aktualnie używam podkładu z soray'i: http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=13481 Niestety i tak nie zakrywa moich niedoskonałości, jedynie sprawia, że moja cera ma lepszy koloryt :( Moja cera jest niezbyt ładna, mam tendencje do czerwienienia się, mnóstwo różnych przebarwień (brak jednolitego koloru cery), gromadzą mi się niedoskonałości na brodzie, różnego rodzaju wypryski, policzki są czyste, mam trochę piegów a na czole mam wypryski podskórne, które najbardziej widać pod światło :( Nie mam pojęcia już, jakiego użyć podkładu, żeby moja cera wyglądała na ładną!

Gość dawno nie podrywana.
zbadaj hormony, to po 1. po drugie moze wyprobuj bell perfect skin, ale uwazaj na kolory bo ciemnieja pol tonu po 3 zacznij dbac o cere zamiast tylko przykrywac niedoskonalosci

miast podklad , ktoren bedzie jeszcze gorzej wplywal na cere to moze wit e , a , mineraly np. miedz i cynk . od wewnatrz to dziala a nie od zewnatrz. skora winna oddychac, koncerny kosmetyczne tylko ładnieją a nie Twoja cera

Gość EWELINA 79
NIESTETY,ZA TE CENE DOBREGO PODKLADU NIE ZNAJDZIESZ... RADA?JEZELI MIESZKASZ W DUZYM MIESCIE WCHODZ DO APTEKI,KAZDUSIENKIEJ I PROS O PROBKE PODKLADU VICHY DERMABLEND. :) JA NA TWOIM MIEJSCU MIESZALABYM GO Z TYM TANSZYM...ALBO UZYWALA GO JAKO..KOREKTORA. BO W TEJ SYTUACJI TEZ SIE B DOBRZE SPRAWDZA. TYLKO ODCIEN DOBIERZ ODPOWIEDNI... OGOLNIE JESTEM ZA UZYWANIEM KOREKTOROW NIZ ZA MASKAMI..MASKI LADNIE WYGLADAJA TYLKO NA ZDJECIACH ALBO W FILMIKACH MAKIJAZOWYCH NA YOU TUBIE;)

ewelina i nie ma nic "piekniejszego" niz laska z gołą cerą a tylko na kazdym pryszczyku korektor :)

Gość EWELINA 79
I Z TEGO CO PISZESZ NIE MASZ ZLEJ CERY... A JUZ MASKOWANIE PIEGOW TO DLA MNIE PORAZKA! UWIELBIAM TAKA CERE:)))))SAMA MAM PARE PIEGOW,ALE TO ZA MALO BYM BYLA SZCZESLIWA;) NIE SZUKAJ MEGA KRYJACEGO PODKLADU...DERMABLEND DAJ TYLKO NA POLICZKI(ZACZERWIENIENIA)I PRYSZCZE.RESZTE POKRYJ TYM TANSZYM PODKLADEM... POWTARZAM SIE:) I SORRY ZA WIELKIE LITERY,AWARIA

Gość Neeeyla
Dbam o cerę od kilku lat. Nic nie pomaga, a nie będę chodziła do ludzi z taką cerą! Jakoś muszę się ratować :( Używałam już wszystkiego, od zwykłych toników, żelów myjących po leki od dermatologa, po antybiotyki po nawet leczenie tabletkami anty. NIC mi nie pomaga. Próbowałam nawet domowych sposobów, przecierania mlekiem, jakieś maseczki, witaminy, suplementy i na nic. Dlatego przestaję walczyć i szukam dobrego podkładu.

Gość EWELINA 79
NIE O TO CHODZI... PRZECIEZ PISZE BY PRZYKRYC PRYSZCZE,A RESZTE CERY WYROWNAC CZYMS LZEJSZYM.TO TYLKO WKESTIA DOBRANIA ODPOWIEDNIEGO KOLORU-TZN DWA PODKLADY MUSZA BYC TAKIE SAME(CHOC W SUMIE TEN BARDZIEJ KRYJACY MOZE BYC JASNIEJSZY)

Gość Neeeyla
dzięki za te dwie propozycje, poczytam o tych podkładach :)

Gość EWELINA 79
DOKLADNIE.ŁYKANIE WITAMIN OK,ALE DZIEWCZYNA POSZUKUJE NATYCHMISTOWEJ POPRAWY WYGLADU...(A PRZY TYM SWOJEGO SAMOPOCZUCIA) JA NIE MASZ KASY TO ZAWSZE POZOSTAJE MEGA TANI I MEGA KRYJACY DERMACOL..ALE NIE STOSOWALAM GO NIGDY...WIEC SIE NIE WYPOWIEM.. NA PEWNO ZAPYCHA CERE...ALE PUNKTOWO?MOZE SIE SPRAWDZIC.. POCZYTAJ W NECIE O NIM...

Gość EWELINA 79
REVLON PODOBNY DO DERMABLEND... ALE ODROBINE MNIEJ KRYJACY..ODROBINKE... NA PEWNO TO DOBRY PODKLAD,I JEZELI CHODZI O KRYCIE NAWET MEGA DROGIE MU NIE SIEGAJA DO PIET... SAMA GO KUPIE NA JESIEN:)TYLKO OZYWIAM CERE ROZJASNIACZAMI BO MATOWY STRASZNIE JEST...(JAK DLA MNIE)

Gość madonna słonca
jedyny który się sprawdza na 100 % to ten: http://allegro.pl/lasting-podklad-max-factor-gratis-puder-joko-i2585233814.html w sklepach kosztuje chyba 40-50 zł ale warto jeśli trzeba, ja staram się w ogóle nie malować żeby mi się niedoskonałości nie robiły ale kiedyś nie miałam takiej możliwości i tylko ten mnie ratował i do tego trzyma się długo bez poprawek.

Gość kourtneyy
kup sobie baze wygladzajaca benefit porefessional www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Gość EWELINA 79
A TAK NA MARGINESIE--BOJE SIE TYCH REVLONOW Z ALLEGRO... ZA TAKA CENE????????? CHYBA,ZE MACIE POROWNANIE Z TYM ZE SKLEPU I SPRAWDZONEGO SPRZEDAWCE...TO PROSILABYM O NAMIARY:)

Ja miałam dwa opakowania tego podkładu na ok rok i byłam zadowolona :) właśnie teraz by mi sie przydało go zamówić, dawno go juz nie uzywałam. A byłam bardzo z niego zadowolona. Mój odcień to 150 lub 180 :)

Gość Neeeyla
Właśnie bardzo mnie kiedyś zainteresował ten z max-factora, ale już sama nie wiem na co się zdecydować :( Dokładnie, muszę się czymś ratować, wychodzę do ludzi, do pracy z nimi, przecież nie wyjdę z taką cerą jaką mam i tak już mam wystarczająco dużo problemów z moją niską samooceną..

Gość dziewczyny a jak przez neta
wybrac kolor podkładu z colorstay? zwykle używam podkładów z napisem sand, np. sand beige.. poradzicie?

Też się bałam zamawiać przez allegro ale jest wszystko z nimi ok :) Mi akurat na długo starczają, bo używam go niewiele i nie codziennie :) Jak kupisz w sklepie podkład Revlon to za to masz dwa na Allegro :)

sprobuj do pielegnacji kosmetykow naturalnych

Gość madonna słonca
max factor na prawdę jest super jesli masz coś do ukrycia, spróbuj skołować próbkę jeśli się boisz warto

widzę ten sand beige, tylko czy on rzeczyiwscie może byc podobny do tego, co ja miałam :) hm, bo wygląda na jakis jasny

Gość Neeeyla
Najbardziej mi zależy na ukryciu tych niedoskonałości podskórnych i tych na brodzie. Tylko tam mi się gromadzą, czoło (podskórne, wyczuwalne w dotyku i pod światło widoczne) i na brodzie różne syfki ropne :O po których zostają czerwone plamki! Tylko to chcę bardzo dobrze zakryć, a korektory są słabe, zawsze są widoczne na mojej twarzy, odznaczają się takimi plamkami.

Revlon 180 - Sand Beige - piaskowy beż Odcień dla kobiet o średniej karnacji. Odcień bardzo naturalny przez co uniwersalny.

chyba zamówię, dzięki!

Gość Neeeyla
Sand Beige będzie wyglądał naturalnie? Mam problem zawsze z dobraniem odpowiedniego koloru, czasem chcę wyjść z domu to wychodzi na jaw, że jestem jakaś pomarańczowa :O tragedia. Teraz jestem lekko opalona po lecie ale to zejdzie.. dlatego zawsze biorę podkłady na których pisze "naturalny", który sam sie dostosuje do koloru skóry..