Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neeeyla

BRZYDKA CERA! WYBÓR PODKŁADU!

Polecane posty

przy okazji tepa dzido, czy ty myslisz, ze lekarze sa uczeni w tych swoich pseudo szkolach o odzywianiu i zapobieganiu chorob? to powodzenia na przyszlosc!!! oni tylko maja leczyc objawy sterta pigulek, zeby zernac cie z kasy!

Gość Neeeyla
Ale może by tak bez wyzwisk? To niepotrzebne przecież... Aktywny babsztyl - daję radę, po prostu tak to już jest, że póki co muszę wybierać produkty z tańszych półek albo trochę poczekać i uzbierać kasy :). Nawet ten podkład z allegro za 30zł jest dla mnie dużym wydatkiem , dlatego zanim kupię, bardzo dobrze muszę to przemyśleć..

jasne, że NIE ZAWSZE przyczyną problemów hormonalnych jest żarcie ale niestety w wielu przypadkach żarcie uszkadza naszą gospodarkę hormonalną i właśnie odpowiednie odżywianie może bardziej pomóc niż chemiczna farmakologiczna kuracja

Gość Neeeyla
Jeszcze raz bardzo dziękuję dziewczyny za rady :) akurat jadę na miasto, dam znać, jeśli coś wpadnie mi w oko, zasięgnę waszej rady :) na pewno zajrzę tu wieczorem i napiszę coś :)

Gość pracowałam w renomowanej firmi
dziękuję za wyzwiska ,widać nic innego mądrego nie masz do powiedzenia.akurat pisałam pracę magisterską na temat "gospodarki hormonalnej człowieka"więc mnie nie pouczaj .możesz jeść tłusto,słodko,kwaśno i byle co,i mieć piękną cerę .Aby wyrównać poziom hormonów li tylko leki to potrafią kochana i nie rób z siebie eksperta

to spróbuj korektora miss sporty - tani a niezawodny, plus rimmel stay matte podkład w kamieniu jak dobrze trafisz w drogerii to może nawet za komplet dasz 20 zł a krem - może zamów sobie na allegro zestaw próbek vichy, widziałam np. 20 próbek vichy aqualia nawilżająca za 10 zł albo zrób obchód po aptekach i w każdej poproś o próbkę :) niektóre dziewczyny tak robią :D

a jakie to jest odpowiednie odżywianie ???????

ja też i chciałam radą tylko służyć ,nie wyszło

widac gowno ci ta magisterka dala, bede robic z siebie eksperta, bo wiem ze mam racje! i nie ma do rzeczy tutaj kurwa tlusto czy slodko, chodzi o to, ze mieso i nabial sa nafaszerowane hormonami! gowno wiesz o odzywianiu wiec spieprzaj

nie wspominajac, ze hormony to nie tylko te hormony, ktore odpowiadaja za uklad rozrodczy itd, ale tez pozostale, ktore steruja calym naszym cialem!!

hormonami naszpikowane jest prawie wszystko ,tłumaczę Ci musiałabyś prawie nic nie jeść przy twoim toku myślenia .trzeba wyrównać gospodarkę hormonalną najpierw ,niestety lekami bo nic innego cuda nie zdziała,masz domorosłe wymyślone rady .I wprowaddzasz w błąd głupimi mądrościami ,

podaj mi jadłospis co jeść by mieć piękną cerę ?pani ekspertko .zapewniam że cokolwiek napiszesz się nie sprawdzi ,zanim nie zbadasz hormonów i nie będziesz dążyć do ich prawidłowego poziomu,czekam na jadłospis :)

boze co za idiotka :o kwestia jest taka, by ograniczyc ich spozycie do minimum :o ja jem tylko organiczne produkty i chuj ci w dupe, wygladam swietnie :o i nikogo nei wprowadzam w blad :o ech, te 'magisterki' w polsce, wszyscy wiedza, ze edukacja w tym zapyzialym kraju lezy i kwiczy :o

głównym hormonem odpowiedzialnym za wygląd skóry są estrogeny i jedynie one a raczej zaburzone wydzielanie powodują wypryski ,grudki itp zapytaj endokrynologa

ja mam idealną cerę ...teraz ,jem wszystko .A wiesz czemu ????? Bo pracując w firmie kosmetycznej w laboratorium dowiedziałam się że mogę sobie położyć na twarz krem nawet za 500 zł a i tak nic on nie da ,jeśli nie zadbam o równy i prawidłowy poziom wszystkich chormonów .W ciągu 3-ch miesięcy wyleczyłam cerę ,gospodarka hormonalna w dobrym stanie .................i jem wszystko na co mam ochotę ,więc daruj sobie te rady wprost spod strzechy

ale ja NAPRAWDĘ obniżyłam poziom estrogenów ograniczając do minimum mięso i tłuszcze a warzywa itd kupuję na targu od prawdziwych rolników kurcze- serio nie kłamię

wcześniej poziom moich estrogenów był o 30 % za wysoki ,pryszcz na pryszczu,łojotok ,ropne zmiany ,tony kremów,tabletek i innych dupersztyków o dietach nie wspomnę .więc nie wprowadzaj ogoś w błąd

Gość aeweawerawe
Healthaid Probiotics Immuprobio jakie leki bralas na unormowanie hormónów? napisz prosze bo tez mam problemy z pryszczami

to Ci się jakoś udało ,albo organizm wyregulował tymczasowo estrogeny,jednak za jakiś czas to wróci ,ja to przechodziłam do tego stopnia że już na sucharkach byłam ......a i tak cerę miałam okropną

Gość aeweawerawe
to było do "pracowałam w renomowanej firmi " cos innego mi sie skopiowalo :/

Gość Neeeyla
Kobitki, ja wam na szybko napiszę, jakich kosmetyków używam. Linia kosmetyków z garniera - żel i tonik "czysta skóra", do tego 2x w tygodniu z garniera czysta skóra active peeling brusher. Potem krem nawilżający care&control soraya, antybakteryjny. Korektor synergen, puder sypki synergen i ten podkład soraya. Cóż, nie widzę, żeby to cokolwiek pomagało :( więc już nawet zbierałam się, żeby to wyrzucić i zakupić inne kosmetyki.. Nic, zajrzę tutaj wieczorem! :)

no ok leki Tobie obniżyły a ja zmieniłam dietę i po kilku efektach też zobaczyłam efekty dlaczego z góry stwierdzasz, że moja wersja jest niemożliwa? niby po co miałabym kuźwa kłamać?? ja z powodu estrogenów miałam nie tylko pryszcze ale przez dwa lata (ponad) od połowy cyklu aż do okresu krwawienia żaden lekarz nie umiał mi pomóc po przejściu na dietę antyestrogenową, poziom estrogenów spadł o prawie 50 % (nie po dniu, a po kilku miesiącach, bodajże po 3 badałam, nie pamiętam dobrze) krwawień nie ma! mi pomogła dieta i tyle nie musisz wierzyć, zwisa mi to

Brałam Diane 35 już po miesiącu estrogeny wróciły do normy a cera.......no nareszcie bez niespodzianek ,raz odstawiłam na 2 mies leki ,to co powyskakiwało mi to po prostu załamało mnie :(więc od 2 lat jestem na diane i kontroluję estrogeny.jem wszystko,ostre,mięso,mleko,kawę ,tłuszcze itp

Gość Kosmicznarybcia
Zobacz sobie pokłady z Zjaja są bardzo dobre np. Roswietlajacy lub Matujacy i nie stosuj pudru bo za tyka pory a niestety wągry po latach przeradzaja sie w ropne pryszcze więc trzeba chodzic do kosmetyczki sle gdy sie nie ma pieniedzy mozna kupic sobie w aptece taki płyn na pryszcze juz zapomniałam nazwy tylko dawaj go tylko na pryszcze bo ci twarz popali i bedzie lepiej.

Neyyla polecam mydło protex, żel do mycia niebieski nivea, krem nawilżający np. vichy aqualia, albo jakiś lekki tańszy plus korektor miss sporty - taniocha wiem ale skuteczna, i puder matujący w kamieniu rimel spróbuj, może akurat no i od środka... suplementy diety, skrzyp polny