Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana :(

Ciaza?

Polecane posty

witam. mam 18 lat moje miesiaczki sa nieregularne ostatnio mialam 1 sierpnia a wczesniej 28 czerwca. Teraz jest juz 7 a okresu nie ma okropnie sie martwie poniewaz w polowie sierpnia uprawialam z moim chlopakiem petting, nie wiem jestem PRAWIE pewna ze nie mogl nic przeniesc na palcach..Po wytrysku NAPEWNO nie ale przed przeciez plyn takze zawiera plemniki..Nie mam pojecia dlaczego okres mi sie tyle spoznia..;"((((( Piersi mnie bola juz dlugo i dalej nic zero objaw.. jak myslicie co jest prosze o pomoc bo juz wysiadam psychicznie.. ;((

Rozumiem, z e w wieku 18 lat iść do apteki i kupić test ciazowy to zbyt trudne zadanie? :O

ja myslę że temat nalezy przenieść do działu wróżb i przepowiedni ,a autorce proponuje zakupienie testu (8-15 zł w aptece/ rossmanie) dla świetego spokoju i nie zaśmiecanie.

Gość olabogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyno nie jestes w ciazy , jestes tylko idiotka cycki cie bola bo zbliza sie okres i tyle. sama piszesz ze masz nieregularny przeciez. masakra

ale tyle czasu sie nie spoznial to juz 7 dzien!! a testu narazie nie robie bo nie wyobrazam sobie co zrobie jak zobacze wynik pozytywny..