Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruska

znalzlam w pociagu meska saszetke

Polecane posty

Gość mruska
jak nie bedzie to mialo wartosci, to spoko, nie ma to dla mnie znaczenia :)

Gość złodziejka ohydna FUJ!!!!!!!!!
Nie, dziecko :) Mam inne sposoby na odprężenie, o których ty zapewnie nie słyszałaś w swoim patologicznym grajdole, w którym siedzisz pomiędzy jednym przywłaszczeniem, a drugim :P

Gość xhnbcvdkl
mruska - nie wiem dlaczego. Te banknoty juz nie istnieja. Sprawdz w encyklopedii, na e-bay itd. Sa warte jakies 3 funty. Coz ja kiedys dostalam (bardzo, bardzo dawno) napiwek we wloskich pieniadzach i tez tam byly takie kwoty (10 tys. itd.) cieszylam sie jak glupia !!!! Po wymianie okazalo sie, ze to wszystko bylo warte jakies 5 zlotych :D Oddaj paszport na Policja a jak nie chcesz tam isc to wrzuc do skrzynki na listy - poczta odda.

Gość brak alternatywy
po huj to wchodzisz jak ci nie pasuje poziom rozmowy czy temat to WYPIERDALAJ.

Oj, patol się wkurzył, oj boje się, boooje, bo mi cegłówką przywaliiiiiiii! 😭

Gość mruska
nie chce mi sie bawic w e baje i allegro :) dam to jakims dzieciakom

Gość mruska
zlodziejko ohydna ty jestes jakas nienormalna ja sie nie wkurzam przez ludzi ktorzy nie maja dla mnie zadnego znaczenia po prostu mi cie zal

Siebie lepiej pożałuj, prosta dziewucho :) Żałuj siebie, swojej rodziny, dołów społecznych z jakich wyszłaś, swojej marnoty, tego że pewne rzeczy są dla ciebie zakryte i niezrozumiałe na zawsze. Biedna jesteś w sumie, rzeczywiście :(

Gość mruska
dla mnie ludzie z dolow spolecznych sa na rowni z wyzyn nie czuje sie gorsza od ciebie wrecz przeciwnie

"dla mnie ludzie z dolow spolecznych sa na rowni z wyzyn" Tylko wtedy, jeśli z tych dołów wyjdą swoją wolą, siłą charakteru, sami się wzniosą ponad obciążenia rodzinne i ukształtują swój charakter inaczej, niż ci którzy ich chowali. Wtedy są nawet więksi niż ci, którzy mieli łatwy start. Tobie się niestety nie udało.

Gość mruska
przynajmniej nie mam kompleksu Boga ja nikogo nie oceniam ale ty mnie o Boze juz do piekla poslalas jestes taka sama jak ja dalas sie glupio sprowokowac i uzywasz takiego samego prstackiego slownictwa, jakbys sama z meliny wyszla :) nastepnym razem zanim ocenisz kogokolwiek, spojrz laskawie na siebie, hipokrytko

Spojrzałam na siebie i co? Czy pisałam gdzieś, że jestem kryształowa? Hm... nie przypominam sobie. Ja tylko nie kradnę. A temat założyłaś o kradzieży.

Gość rewretry
to ze ukradla to male piwo, ale zalozyc o tym temat na forum to juz trzeba byc naprawde upośledzonym umyslowo

Gość mruska
rany nie kradniesz, bo cie sumienie ogranicza ponizasz kogos, bo zazdroscisz, ze masz ograniczenia, a inni nie? ale juz obraza chetnie bys kogos skrzywdzila dziwne ze wtedy twoje sumienie nie reaguje podsumujmy: jestes materialistka sprawy pieniedzy sa dla ciebie wyzszej wartosci, niz sprawy ludzkich uczuc, poszanowania i wzajemnej milosci sorry, ale to ty jestes patologiczna

Ona po prostu nie rozumie, co źle zrobiła, więc nie spodziewała się tego typu reakcji na forum.

Gość mruska
owszem jestem jebnieta :D to moja najwieksza z zalet :D dzieki:)

"jestes materialistka sprawy pieniedzy sa dla ciebie wyzszej wartosci, niz sprawy ludzkich uczuc, poszanowania i wzajemnej milosci" Yyy.... że co? Wybacz, ale twój tok rozumowania po prostu przekracza moje zdolności abstrakcji, skąd tu wniosek o... materializmie! :D Czy ty jesteś po szkole specjalnej? Jeśli tak, to przepraszam najmocniej i jest ci wtedy wybaczone ;)

Gość mruska
co z tego ze nie kradniesz jak zachowujesz sie jak zjeb genetyczny nie dziwie sie ze na forum przesiadujesz. Spoleczenstwo odtraca ?

Dobra, kończę, znudziłam się tłumaczeniem ślepemu o kolorach, daremny trud, myślę że już starczy.

Gość mruska
przynajmniej przez chwile poczuclas sie wysluchana :) zawsze cos czesc

"nie dziwie sie ze na forum przesiadujesz" Przepraszam, a ty co tu robisz? :) Czyzby nie było przy tobie w realu patola podobnego tobie, który mógłby ci doradzić w sprawie przywłaszczenia mienia cudzego? :P Jeśli cię tak ciekawi moje życie osobiste, to udzielę wskazówek: aktualnie siedzię w domku, mąż mój trudzi się zarabiać na nasz chlebek, a aktualnie muszę się powoli zbierać w celu nastawienia mu obiadku (kupiłam go, nie ukradłam ;) ). Pa.

wychodzi na to ze te dziesiatki mozesz spokojnie wymienic, 10 tych rumunskich cos tam warte jest 10zl. oddaj mu jak mozez w sumie nie ma sie na co sepic nawet. ten paszport zgubic to jest kosztowny problem..

wychodze kiedys z metra przede mna idze jakas lafirynda w czarnej garsonce z jakas teczka w reku.Po chwili zaczely jej wypadac banknoty po 50 funtow po 20 chyba z 10 zebralam i krzycza za nia,ze kasa jej wypada ona tak sztywno bez usmiechu podziekowala.Miala mine jakbym jej rodzine zabila a ja jej oddalam A jakis czas pozniej zgubilam 50 funtow na dworcu potem zastanawiajac sie nawet wiem w ,ktorym momencie i co nikt mi nie oddal a stalam tam jeszcze chwilke tak mi sie los odwdzieczyl za oddanie jej kasy :O

Gość Piekna mowa kwiatów [serce]
hm..teraz czytam.. O ile pamiec mnie nie myli to ta saszetka z Ld w 10.2011? oj dziekuje Kochanie:classic_cool: nigdy nie chciałabym u swego boku złego faceta:) szkoda, e nie pochwaliłes sie osobiscie;) ja gotuje obiadek, przyszłam ze sklepu i mowie mojemu mezowi ktory wlansie wrocił z pracy ze znalazłam saszetke..i nic nie zrobiłam. I ze moze to czyjes pieniazki na cały miesiac dokumenty a wyrob nowego to 30 zł dowod 87 prawko..no drogie to..; I maz mowi: nie marwt sie Kochanie zaraz tam pojade jak bedzie adres oddam w rece wlasciciela wrocił zrobił jak pomyslał mma kochane meza:):classic_cool: i duzo ze soba rozmawiamy. kazdemu zycze takdobrej relacji dostał ode mnie 👄 i 🌻 w doniczce teraz ma obowiazek musi go codziennie podlewac;):D

Gość znalezne..a co dostałas
za znalezne..co dał własciciel.. dziekuje i 10% od kasy w portwelu czy jak:D? czy czekoladki;)?

ja sie juz zawiodlam na ludziach 2 razy zgubilam portfel i potem dokumenty byly w skrzynce a kasy nic dlatego tez bym to wziela wy mowicie na policje zglosic i co policja zrobi wewmie to dla siebie . Jak to duzo kasy to znaczy ze bogacz i ze mu nie brakuje co innego jak bym wiedziala ze ktos biedny to bym oddala ale nie policji . Poszulala bym go na fb , nk napewno gdzies ma konto .