Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

Sasiad kupil sobie samochód za 40 000, ciekawe skad ma na to kase

Polecane posty

Gość lashkjhdsusdga
40 000 w naszym gospodarstwie mozna tyle w miesiac wyciagnac, no to super, bo wiekszosc Polakow zarabia tyle w rok, ale niby rolnicy tacy biedni. mam nadzieje, ze zlikwiduja te wasze KRUSY srusy, bo nie dalabym wam zlamanego grosza!

Gość Ja bym poszła do lekarza
A co cię to obchodzi społeczniaku? Nie masz co robić? Jak zazdrościsz to też sobie kup. Jakie to polskie.....

Oj bo tyle się gada nt biedy na polskiej wsi, a jak się jedzie przez każdą jedną to piękne zadbane domy i posesje. Nigdy tego nie rozumiałam

Gość dcp
To że kogoś stać na puszkę farby i kosiarkę nie znaczy że ocieka luksusem .

hgg Oj bo tyle się gada nt biedy na polskiej wsi, a jak się jedzie przez każdą jedną to piękne zadbane domy i posesje. Nigdy tego nie rozumiałam bo tak jest, jak ktos przyjezdza z gazety lub tv czasem to pokazujemy najbiedniejszy dom jakiegos pijaczka, stawiamy to jako wzór rolnika, ze taki ubogi, ze jeszcze koniem orze pole, wiadomo, tak robia inteligentni ludzie, a nie chwala sie bogactwem. Dzieki temu modelowi mamy krus i jest to swietna sprawa. Kobieta nawet jak nie pracuje ma ubezpieczenie, a potem emeryture z Krusu,a z Zusu nic by nie dostala jak nie pracowala, a my jak mamy wielkie przedsiebiorstwo rolne to tez nie placimy 1 000zl zusu tylko pare zl kwartalnie krusu. Mam nadzieje, ze tego nie zlikwiduja, bo jest to swietna sprawa.

Gość ale jaja beatka
napisz do tvn style buhahah