Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajka258

wymagania facetów

Polecane posty

Mówi się, że to baby mają wygórowane wymagania...a jak to jest z facetami? Czego oczekują od kobiety? Najlepiej, żeby w ogóle nie kładła się spać, bo przecież musi umieć prać, sprzątać, gotować, ładnie wyglądać, mieć zadbane paznokcie i perfekcyjną fryzurę...powinna mieć całodobowa ochotę na seks; do tego powinna być oczytana, elokwentna, towarzyska, ale abstynentka, a to wszystko w wysokich obcasach...no i żeby nie miała więcej niż 170cm...panowie czy o czymś zapomniałam??;-)

Gość a mi sie wydaje
o duzych cyckach zapomniałaś

Gość ziutasss
Nie musi być abstynenką, ale powinna mieć dobrą pracę i przyzwoite zarobki.

Gość olimpijczyk
faceci maja bardzo male wymagania od kobiet - tylko seks i jedzenie, niestety nasze panie nie potrafia im sprostac

ja akurat świetnie gotuję, najlepiej kalorie spala mi się w łóżku i zapewniam, że takich pań jest więcej... to nic wygórowanego.

- duże cycki - kształtna dupa - nie wzbrania się przed połykaniem - lub anala - umie gotować - nie odzywa się za często - zaraz po seksie idzie do domu i nie wymaga aby ją przytulać

Gość coja?????????
A ja bym chciał taką która ma prawo jazdy i własny samochód, dobrą prace i własne dochody - wbrew pozorom niezależna kobieta to rzadkość. Nie wiem jak inni ale ja nie lubie być sponsorem i utrzymywać pasożyta. Dla mnie musi być zajebiscie inteligentna a dla innych poza domem zwłaszcza u rodziny musi udawać głupszą zebym czuł sie jak prawdziwy men :classic_cool:

Gość młody facet tu jest
" Czego oczekują od kobiety? Najlepiej, żeby w ogóle nie kładła się spać, bo przecież musi umieć prać, sprzątać, gotować, ładnie wyglądać, mieć zadbane paznokcie i perfekcyjną fryzurę...powinna mieć całodobowa ochotę na seks; do tego powinna być oczytana, elokwentna, towarzyska, ale abstynentka, a to wszystko w wysokich obcasach...no i żeby nie miała więcej niż 170cm...panowie czy o czymś zapomniałam??" Prać potrafię,sprzątać potrafię, gotować potrafię,przeciętna ale zadbana mogła by być, paznokcie normalne nie pomalowane, fryzura ładna wystarczy, seks wtedy gdy oboje mamy na to ochotę, "oczytana, elokwentna... " po prostu nie głupia jak but, na wysokich obcasach nie musi chodzić jeśli jej nie wygodnie, jedyne co się zgadza to do 170 no może 175 a to dlatego, że mam 180 cm. Więc nie przesadzaj bo tylko jedno jako tako się zgadza co napisałaś

panna musi mi sie wizualnie podobac powinna miec znosny charakter posiadac jakies zainteresowania nie moze byc księżniczką puszczalskie kurwy odpadają, albo panny z dziecmi wierna, lojalna pracująca moze nawet pracowac w lidlu na kasie byle nie księżniczkowała