Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona ........

bardzo poważny problem...

Polecane posty

Gość Zmartwiona ........

Widziałam wczoraj, że ktoś pytał się o to, czy można nazwać świnkę morską "Pusia". Spodobało mi się to imię i chciałabym je nadać mojemu królikowi, ale nie wiem czy mogę, bo królik jest u mnie już pół roku i nazywał się do tej pory "Tulisia". Jak myślicie?

Gość nazurek
jesteś niepoważna :( primo sama widzisz że Pusia to imię dla świnki, nie dla królika (dowiedziono, że króliki o takim imieniu cierpią na depresję). secundo - czy Ty sobie w ogóle wyobrażasz, jak na psychikę Tulisi wpłynie zmiana imienia?! tak jakby Cię z dnia na dzień przezwano inaczej :( no brak mi słów ://// dobrze że zapytałaś do może Cię ustrzege przed poważnym błędem życiowym ufffff

Gość Zmartwiona ........
TO nie ja pisałam to wyżej, jak mi przykro, że ktoś pisze takie okropne rzeczy, przecież niczym nie zawiniłam...

Gość Zmartwiona ........
A myślisz że jak bym nazwała tę króliczkę "Pusia" i nic jej nie powiedziała to wpadłaby w depresję? Może gdyby nie wiedziała to nic by się nie zmieniło???

Gość nazurek
musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czy jest to wobec niej uczciwe. najlepiej by z nią to przedyskutować ale chyba nie dasz rady, poza tym jest możliwość - jeśli jest wrażliwa - że mogłaby się obrazić i np. przestać jeść. ogólnie odradzam Ci takie kombinacje , Tulisia to ładne imię

Gość Zmartwiona ........
:( Masz rację, byłam samolubna, wręcz egoistyczna...