Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liddiiaaa

ile NAPRAWDĘ wytrzymaliście bez seksu po porodzie???

Polecane posty

Gość liddiiaaa

wiem że zalecane jest 6 tygodni wstrzemięźliwosci po porodzie ,ale my wytrzymalismy 3,5, czy u was było podobnie??

Gość indoneskaaaaa
rok :D

Gość 5000--8000
tak,też szybko zatęskniliśmy:P Pamiętam nasz pierwszy stosunek po porodzie--wchodził we mnie tak dalikatnie jak jeż:P :P :P :P :P

Gość Ja nie ryzykowałam
Lekarz postraszył mnie że seks w połogu sprzyja rozwojowi mięśniaków, zakażeniu bakteryjnemu, i prowadzi do nadzerek :o w sumie krwawiłam przez 4 tygodnie nie miałam ochoty na seks

Gość 2mieechy
Nie miałam wcale ochoty na sex..:/

Gość liddiiaaa
kurcze ale jak tu wytrzymac, jak my kochamy sie codziennie i nagle 6 tyg bez???

4 miesiące a i w końcówce ciąży lekarz kazał się wstrzymać ale my z przymusu bo po tygodniu w domu 4 miesiące "mieszkaliśmy" w szpitalu.

Gość ożesz kurdeeee
3 tygodnie;)

Gość kolankowaa
Ponad rok! I dobrze mi z tym!

Gość cięzarówa
moj facet od miesiaca nie moze sie przemoc zeby sie ze mna kochac ;) jestem w 32 tygodniu ciazy a on mowi, ze przestaje mu sie chciec gdy mysli ze stuka w glówkę dziecka :] nie idzie mu wytlumaczyc, ze musialby miec penisa w ksztalcie litery L zeby dotknac glowke ;] ehh... sama nie wiem jak to wytrzymuje :D

Gość oj tezdłuugo
ja już 8 miesięcy i nadal nie mam ochoty:(

Gość wiem wiem wieeeeem
tydzień

Gość fsdgdsf
jakies 3 tyodnie

Gość magdaagda
no właśnie jak to jest z tymi 6 tygodniami? faktycznie tyle trzeba czekac czy to taki termin " z zapasem bezpieczeństwa"?

Gość antyseks
O! A myslalam, ze jestem wyjatkiem. Leci 7-my miesiac.

Gość magdaagda
do dziewczym , które nie nie uprawiają seksu już kilka miesięcy. jak to znoszą Wasi męzczyzni? ;-)

Gość antyseks
moj sie boi, ze znow zajde w ciaze, a mi to pasuje :P

Gość ożesz kurdeeee
nie wiem jak mozna wytrzymac rok bez seksu?czy wy w ogołe myślicie o konsekwekcjach?nie dziwie sie wiec ,że co druga narzeka,że maż ją zdradza!jesteście szalone

Gość A ja już 2 lata bez i żyje!
facet mnie olał nie będę pisać szczegółów bo to nie istotne jak zaszłam w ciążę więc mój ostatni sex to wtedy gdy powstał mój kochany synek ;) od tego czasu tylko on się liczy :) jakoś od porodu skupiłam się na dziecku facet by mi tylko zawadzał ;) syn ma teraz 14 miesięcy z jednej strony fajnie by było wrócić do sexu bo już nie pamiętam jak to jest a z drugiej strony nie chce mi się szukać odpowiedniego faceta, mam poukładane życie swoje zajęcia i przede wszystkim syna który jest dla mnie najważniejszy :) nie mam ochoty na sex wcale jakby nie istniał, może jakbym miała u boku ukochanego było by inaczej bo jakoś by mnie nakręcał choć i to nie gwarantuje chcicy często jestem zmęczona codziennym monotonnym życiem ;) dodam że mam 25 lat i jeszcze zdążę nadrobić ten czas ;)

Gość ożesz kurdeeee
watpie..niektórych rzeczy po prostu nie da się odrobic a czasu cofnąc

hehe a co mam to robić z byle kim byle to robić? bo co? bo tak trzeba? bo jestem gorsza czy chora z braku sexu?? weź jakoś nie czuję jakiejś wielkiej straty z tego powodu....

Gość ożesz kurdeeee
nie z byle kim to jasne ogólnie moja wypowiedz dotyczyłą kobiet w związkach bo dla mnie to nie normalne unikac seksu po porodzie przez rok!

Gość czerwona wstazka
Nie pojmuję jak można żyć bez seksu.

wole spędzić czas z synem lub zająć się sobą niż szukać faceta do sexu, nie jestem desperatką a na ten czas nie czuję wielkiej potrzeby być z kimś chociaż wiem że było by fajnie ;)

byłam w związku 5 lat i szczerze mówiąc to ochota wraz ze stażem związku malała ;) im więcej pracy i zajęć tym mniej się chciało działać w łóżku, rozumiem te kobiety w małżeństwach że mają z tym problem bo czasem zajmowanie się dzieckiem 24h nie nastraja do sexu zapewne, ale ciekawa jestem jak długo przetrwają takie związki z taką przerwą jak kilka miesięcy, wszytko zależy od ludzi ja tez bym się nie spieszyła z tym po porodzie ;)

Gość bhaj
Mam dziecko i fakt na początku oboje padaliśmy na ryj i kochaliśmy się nie za często, no ale dziecko rośnie i człowiek odżywa.

Gość a ja sie nie dziwie
dziewczyną co rok minął i nie mają ochoty na sex. kiedyś sie zastanawiałam jak mozna tego unikać a teraz to rozumiem, partner po prostu przestał pociągać

Gość ożesz kurdeeee
to trzeb apartnera zmienic

Gość magdagda
autorka topiku zakładała pewnie, że tłumy dziewczyn tak jak ona będą pisac, że nie wytrzymały do 6 tyg, a tu proszę...miesiące i lata bez seksu ;)

ja sobie nie wyobrażałam jak można samemu funkcjonować przez dłuższy czas, bez sexu też, wiadomo jak się jest w związku to ok bywa różnie, a teraz już wiem i jest mi z tym dobrze, jak się jest szczęśliwą z partnerem i wypoczętą to nawet te 3tyg po porodzie mnie nie dziwią raczej to normalne ;) ale po długiej kilku miesięcznej przerwie to bym się zastanowiła nad sensem związku...