Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saaaaaaaaaaad

Brwi a uroda twarzy

Polecane posty

Gość Saaaaaaaaaaad

Hej! Zastanawia mnie jedno. Często patrzę na siebie i widzę, że coś jest nie tak. Gdy byłam młodsza, raczej wyglądałam ładnie i nie myślałam o wyglądzie. Obecnie, jako nastolatka, zupełnie nie podobam się sobie. Jednak zastanawiam się, co może być nie tak. Mam duże niebieskie oczy w ciemnej oprawie, przeciętny nos (wąski, ale nieco wydatny) i przeciętne usta, owalną twarz. Niby nic nie razi, ale coś mi nie pasuje. Może to przez brwi? Myślę, że mają kształt ładnego łuku, natomiast są dosyć grube. Czy myślicie, że zmiana kształtu brwi może znacznie poprawić wygląd twarzy?

Gość TAKM,AMSZ RACJE
ale mozesz dac zdjecie,bo niektorym osobom pasuje zupelnie co innego

Oj tak... Ale jeżeli masz dość grube i chciałabyś, żeby były znacznie cieńsze, to lepiej wybierz się do kosmetyczki. Później już będziesz regulowała je sama.

Gość wyroki boże
brwi są bardzo ważne jeśli chodzi o twarz. poczytaj w necie jakie do ciebie pasują.

Gość Saaaaaaaaaaad
I czy to prawda co mówią? Że niby linia brwi symbolizuje linie włosów łonowych na wargach sromowych? I jeśli brwi są gęste to znaczy,że kobieta ma tam busz?

Gość Saaaaaaaaaaad
oczywiście, podszywacz wyżej

Gość TAKM,AMSZ RACJE
jaki masz kolor bwi,kształ twarzy,jakie czoło?albo wyczerpujący opis albo daj zdjęcie,bo u każdego jest inaczej.pozatym z wiekiem rysy zmieniają się,i ładne dziecko może wyrosnąć na brzydkiego dosorsłego

Gość no powiem ci ze tak
no u mnie brwi stanowily kropke nad i. poki ich nie regulowalam bylam tak rozmyta, troszke je odkrzaczylam i juz lepiej. potem przegladajac zdjecia znow mi cos nie pasowalo i okazalo sie ze brwi mam za jasne wiec heja zafarbowalam henna i calkiem inaczej wygladam. reszty nie zmienie ale akurat podrasowanie brwi duzo dalo mojej twarzy, nabrala charakteru wiec mozliwe ze u ciebie tez pomoze.

Gość Saaaaaaaaaaad
Mam wysokie czoło i taki typowy, kobiecy łuk w stylu kobiet z lat 50.

Gość wiem ze w to nie uwierzycie
Ale mój kumpel nigdy nie mial brania , jego siostra wymodelowala mu tylko brwi do tego przyciemnila (przyciemnila mu też rzesy) i kolo ma powodzenie :D Normalnie sam w ti nie moglem uwierzyc ale kurwa faktycznie laskom się podoba, zagaduja do niego i wogole a kiedys ni chu ja.

Gość Saaaaaaaaaaad
Aha! I są trochę ciemniejsze niż włosy- czarne